Sebestyén Balázs idén csak egyetlen műsort vezet a képernyőn, nem bánja

Nyerő páros műsorvezető RTL Klub Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak egyetlen műsort vezet idén az RTL Klub képernyőjén Sebestyén Balázs. Azt mondja, ezt most nem bánja, most találta meg az egyensúlyt a magánélet, a Rádió1 és a tévézés között. 

Számtalan műsorban láthatták már a nézők Sebestyén Balázst, hatalmas utat tett meg a Z+ óta, ám idén csak egyetlen műsort vezet majd az RTLK Klubnál. A Bors cikkéből kiderül, hogy a csatorna őszi-téli műsorait bemutató sajtótékoztatóján jelentették be, hogy Balázs a Nyerő páros című műsort vezeti majd.

"A Nyerő páros az egyik kedvenc műsorom, nagyon érdekes az a jellemfejlődés, amin a sztárok végigmennek. Olyan, mint egy párterápia. Ha nem lennének gyerekeim, egyszer én is beköltöznék Vikivel. Ő nehezen lenne rá kapható, de én szívesen kipróbálnám magunkat egy ilyen helyzetben" - mesélte Balázs.

Tavaszzal Balázs volt A Fal műsorvezetője, ősszel a Nyerő párost vezeti Forrás: RTL

Mint mondta: szeret és bír dolgozni, de tavasszal A Falat is ő csinálta, amely - a Nyerő pároshoz hasonlóan - egy hosszabb lélegzetvételű munka. "Ez most egy tökéletes összhang a magánéletem, a tévé és a Rádió1 reggeli műsora között, nem vágyom több tévés feladatra. Volt, amikor állandóan képernyőn voltam, és mindent én csináltam, most jöjjenek a fiatalok. Nekem ez most teljesen elég" – fogalmazott Sebestyén Balázs, aki azt is elmondta, hogy visszavonulásról szó sincs, mindössze ez az év lesz csendesebb számára.

Tinikori fotót mutatott a kebelcsoda, Kelly Brookhttp://www.life.hu/sztarok/20180816-tinikori-fotot-mutatott-a-kebelcsoda-kelly-brook.htmlA brit kebelcsoda, Kelly Brook megmutatta, hogy már 18 évesen is igazi bombázó volt. TV + Sztárok--Végh Judit, a Jóban Rosszban szereplője megmutatta alakját bikinibenhttp://www.life.hu/sztarok/20180816-vegh-judit-a-joban-rosszban-szereploje-megmutatta-alakjat-bikiniben.htmlÉvek óta alakítja a Jóban Rosszban Dr. Steiner Dóráját Végh Judit, aki most közösségi oldalán megmutatta alakját bikiniben. TV + Sztárok--Sarka Kata nem mindennapi dekoltázst villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20180816-sarka-kata-nem-mindennapi-dekoltazst-villantott.htmlNem titok, hogy Sarka Kata, a LifeTv Ez zsír! műsorának háziasszonya rengeteget tesz azért, hogy formában maradjon. Rendszeresen posztol sportolás közben, most azonban egy igencsak szexi képpel rukkolt elő, mélyen dekoltált felsőben pózolt. TV + SztárokOrigoElhunyt a várnadós valóságshow-sztár, Lyric McHenryhttp://www.life.hu/sztarok/20180815-elhunyt-a-varnados-valosagshowsztar-lyric-mchenry.htmlFeltehetőleg drogtúladagolásban hunyt el a 26 éves terhes valóságshow-sztár, Lyric McHenry. Az utcán találtak rá New Yorkban, kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni az életét. TV + SztárokOrigoFriss hírek Michael Schumacherről: Mallorcára költözik a családhttp://www.life.hu/sztarok/20180815-friss-hirek-michael-schumacherrol-mallorcara-koltozik-a-csalad.htmlHamarosan Mallorcára költözik a Schumacher család. A pilóta felesége 30 millió euróért vásárolt a szigeten egy 15.000 négyzetméteres birtokot, ami korábban a Real Madrid elnökének, Florentino Péreznek a tulajdonában volt.TV + Sztárok--Meztelen fotókkal bombázza egy férfi Tóth Gabit és Peller Annáthttp://www.life.hu/sztarok/20180815-meztelen-fotokkal-bombazza-egy-ferfi-toth-gabit-es-peller-annat-zaklatas.htmlKiderült: ugyanaz a férfi bombázza pucér fotókkal Tóth Gabit, mint Peller Annát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.