Gáspár Laci még jobban beleszeretett feleségébe a Nyerő páros forgatása alatt

Fotó: Polyák Attila - Origo -
házasság Nyerő páros feleség párkapcsolat Gáspár Laci szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nyerő páros című műsort résztvevői között lesz Gáspár Laci és felesége, Niki is, akit még alig láthattak a nézők a kamerák előtt. Az énekes őszintén beszélt arról, miért történt így eddig, de azt is elmondta, hogy a forgatás alatt még jobban beleszeretett feleségébe. 

A tévénézők nem sokszor láthatták még szerepelni Gáspár Laci feleségét, Nikit. Az énekes azonban most szerelmével együtt vesz részt a Nyerő páros című műsorban. Elárulta, miért nem akart eddig szereplni Niki és azt is, hogy a forgatás alatt még jobban beleszeretett.

Gáspár Laci féltette szerelmüket Fotó: Polyák Attila - Origo

"Nagyon féltjük a szerelmünket. Mi nemcsak egymást szeretjük, hanem szeretjük azt az állapotot is, ami kettőnk között van. Ez egy kincs, vigyáznunk kell rá. Most már tudjuk, hogy elég erős a kapcsolatunk arra, hogy megmutassuk, és egy ilyen kaland még jobban összehoz minket. A műsor alatt még jobban beleszerettem" - idézte Gáspár Laci szavait a Bors.

Elmesélte, hogy Niki nagyon természetesen viselkedett a kamerák előtt, ami őt is meglepte. "Ő nem az a típus, aki, ha kamerát lát, máshogy kezd viselkedni. Sokszor olyan őszinte volt, hogy én féltem, nem lesz-e ebből baj. De még ez is jól áll neki" - mondta az énekes. A forgatás alatt a legnehezebb számukra az volt, hogy a másfél éves Noelt otthon kellett hagyniuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.