Hosszú Katinka karizmai mindenkit ámulatba ejtenek

úszónő izom Hosszú Katinka karizom bicepsz kar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem titok, hogy tökéletes test birtokában van Hosszú Katinka úszónő, karizmai is szinte bárkit ámulatba ejtenek. 

Nemcsak a medencében, hanem az edzőteremben is sok időt tölt Hosszú Katinka úszónő. A Bors lett figyelmes arra, hogy az olimpikon karizmai mennyire tökéletesek.

Katinka rengeteg fotót oszt meg a felkészülés és az edzés pillantairól, amelyekért rajongói is hálásak.

"A karok,vállak, a kalácsok eszméletlenek!" - írta az úsónő posztjához egyik kvöetője.

Playing around in the gym is the best! #ironlady #hwapo

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

Így él most az egykori olimpikon, Farkas Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20180817-igy-el-most-az-egykori-olimpikon-farkas-peter.html50 éves lett az egykori olimpia bajnok birkózó, Farkas Péter. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoErdőhegyi Brigitta nem szeretne csak a társadalmi elvárások miatt házasodnihttp://www.life.hu/sztarok/20180817-erdohegyi-brigitta-nem-szeretne-csak-a-tarsadalmi-elvarasok-miatt-hazasodni.htmlA házasságról és a gyermekvállalásról is elmondta a véleményét Erdőhegyi Brigitta énekesnő. Azt is elárulta, hogy a gondolat szintjén már közel volt a házassághoz. TV + Sztárok--Shane Tusup nem fogja tudni eltávolíttatni testéről a tetoválásaithttp://www.life.hu/sztarok/20180817-shane-tusup-nem-fogja-tudni-eltavolittatni-testerol-a-tetovalasait-hosszu-katinka.htmlKiderült, nagyon nehéz lesz Shane Tusupnak eltüntetnie a testén lévő tetoválásokat, amelyek Hosszú Katinkára emlékeztetik. TV + Sztárok--Tóth Vera énekesnő gyászolja az elhunyt Aretha Franklinthttp://www.life.hu/sztarok/20180817-toth-vera-enekesno-gyaszolja-az-elhunyt-aretha-franklint.htmlKözösségi oldalán osztotta meg rajongóival Tóth Vera, mennyire megrendítette Aretha Franklin halála. Az énekesnő miatta kezdett énekelni. TV + Sztárok--Friderikusz Sándor értékes festményeitől is megválthttp://www.life.hu/sztarok/20180817-friderikusz-sandor-ertekes-festmenyeitol-is-megvalt-anyagi-gondok.htmlKiderült, anyagi problémákkal küzd Friderikusz Sándor. Egyik ingatlanját már két éve próbálja eladni sikertelenül. TV + Sztárok--Scarlett Johansson lett az idei év legjobban kereső színésznőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180817-scarlett-johansson-lett-az-idei-ev-legjobban-kereso-szinesznoje-forbes.htmlKiderült, hogy az idei esztendőben Scarlett Johansson lett Hollywood legjobban kereső színésznője. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.