Meghalt Neszmélyi Magdolna színésznő

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
színésznő Neszmélyi Magdolna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhunyt Neszmélyi Magdolna színésznő, műsorvezető: csupán 53 éves volt. 

Neszmélyi a Thália, majd az Arizona Színházban játszott, de sokat rádiózott is, rendezőasszisztensként, majd színészként mesejátékoknál működött közre - írja a Femina.

"Talán még sokan emlékeznek rá, a Rádió fénykorához ő is elválaszthatatlanul hozzátartozott, évtizedeken keresztül, bár mindvégig külsős munkatárs maradt. Eleinte rendezőasszisztensként dolgoztunk együtt, a híres, 'Bruckner Szigrfid brigádban', de ő egyre több hangjátékban, vers- és magazinműsorban is szerepelt, hisz színészként indult, nem is akármilyenként, mindannyian fényes jövőt jósoltunk neki. Azután nem minden úgy alakult, ahogyan szerette/szerettük volna. De azt hiszem, kedves, okos, kicsattanóan életvidám lénye, jó humora, kreativitása sokaknak emlékezetes maradhatott. Én az egyik legjobb, legrégebbi barátnőmet veszítettem el. Ég veled, Magdika! Nagyon korán hagytál itt minket - de legalább nem szenvedsz tovább" - búcsúztatja egykori kolléganője a Facebookon.

Forrás: http://drpatrickomalley.com

Elkezdődött a ValóVilág9 castingjahttp://www.life.hu/sztarok/20180817-folyik-az-rtl-klub-valovilag9-castingja-vv-soma-es-vv-zsolti-is-ott-jartak.htmlHamarosan indul ugyanis a ValóVilág 9. évada, amelybe már válogatják a szereplőgárdát. TV + Sztárok--Megmutatta új szerelmét Aureliohttp://www.life.hu/sztarok/20180812-megmutatta-uj-szerelmet-aurelio-valovilag-gyoztes.htmlEgy esküvőn vett részt új kedvesével Aurelio, onnan posztolt. TV + SztárokOrigoPápai Jocit felizgatja, ha megbámulják a feleségéthttp://www.life.hu/sztarok/20180811-papai-jocit-felizgatja-ha-megbamuljak-a-feleseget.htmlPápai Jocival beszélgetett Lilu a legújabb videójában. A zenész arról is beszélt, mi az, ami hatalmas hatással van rá...TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoÍgy nézett ki Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas, amikor egymásba szerettekhttp://www.life.hu/sztarok/20180811-igy-nezett-ki-catherine-zetajones-es-michael-douglas-amikor-egymasba-szerettek.htmlCatherine Zeta-Jones az Instagramon mutatta meg, miként festettek férjével, Michael Douglasszel, amikor 18 éve összejöttek. TV + Sztárok--A 34 éves Pepe Munoz lehet Céline Dion új szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20180811-a-34-eves-pepe-munoz-lehet-celine-dion-uj-szerelme.htmlEgyre többet jelenik meg egy fiatal férfi oldalán Céline Dion. Az énekesnő két éve veszítette el a férjét, és most úgy tűnik, kész továbblépni. TV + Sztárok--Önzőbbé és materialistábbá válnak azok, akik luxusvalóságshow-kat néznekhttp://www.life.hu/sztarok/20180805-onzobbe-es-materialistabba-valnak-azok-akik-luxusvalosagshowkat-neznek.htmlA London School of Economics tanulmánya szerint azok a médiatartalmak, amelyeknek a középpontjában a hírnév és a luxus áll, rontják a nézők szociális érzékenységét. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.