Elhunyt Kelemen Endre, a magyar televíziózás legendás alakja

televízió Kelemen Endre
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhunyt Kelemen Endre, a magyar televíziózás legendás alakja, aki többek között a Családi kör című népszerű tv-műsor adásait vezette. A műsorvezető halálának hírét a család az alábbi közleményben tudatta.

"Ezúton értesítjük a Magyar Televízió vezetőségét és munkatársait, hogy Kelemen Endre a Magyar Televízió egykori munkatársa, az Iskolatelevízió alapítója és vezetője, a Magyar Televízió életmű-díjasa, Apáczai díjjal kitüntetett, életének 85. évében türelemmel viselt hosszú betegség után elhunyt. Nevéhez olyan műsorok szerkesztése és vezetése fűződik, mint a Pedagógusok fóruma és a Családi kör" - szól a műsorvezető lánya, Dr. Kelemen Judit által elküldött közlemény.

Forrás: Thinkstock

Emily Ratajkowski ezúttal a kiskutyájával pózolhttp://www.life.hu/sztarok/20180818-emily-ratajkowski-ezuttal-kiskutyajaval-pozol.htmlKiskutyája rózsaszín pociját mutatta meg követőinek Emily Ratajkowski. TV + Sztárok--A budapesti közönség után most az egész világnak zenél élőben Shawn Mendeshttp://www.life.hu/sztarok/20180817-a-budapesti-kozonseg-utan-most-az-egesz-vilagnak-zenel-eloben-shawn-mendes-mtv.htmlIsmét igazi sztárdömpinggel várja a rajongókat az MTV zenecsatorna augusztus 20-án, a Video Music Awards 2018-as New York-i gáláját több mint 180 ország félmilliárd háztartásában izgulhatják végig a televíziónézők. Ariana Grande és Shawn Mendes mellett az idén a Michael Jackson Video Vanguard életműdíjat bezsebelő Jennifer Lopez, illetve Rita Ora, Bebe Rexha és Niki Minaj is színpadra lép. Az élő közvetítés az időeltolódás miatt nálunk hétfőről keddre virradóra, hajnali 3 órakor látható majd. TV + SztárokOrigoPápai Jocit felizgatja, ha megbámulják a feleségéthttp://www.life.hu/sztarok/20180811-papai-jocit-felizgatja-ha-megbamuljak-a-feleseget.htmlPápai Jocival beszélgetett Lilu a legújabb videójában. A zenész arról is beszélt, mi az, ami hatalmas hatással van rá...TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoÁtlátszó felsőben hajókázott Tücsihttp://www.life.hu/sztarok/20180811-atlatszo-felsoben-hajokazott-tucsi-a-szigetre.htmlNem mindenkinek jön be az áttetsző mellbimbó. Tücsit különösebben nem zavarja, de van követője, aki tapaszt ajánlgatott neki. Hogy miért? Mutatjuk: TV + SztárokOrigoMixernek állt a Szigeten Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/sztarok/20180812-mixernek-allt-a-szigeten-debreczeni-zita-modell-fotos.htmlA Sziget Fesztivál egykori szépségkirálynője, Debreczeni Zita mixerkedésre cserélte a fényképezőgépét. A Life.hu-nak elmesélte, hogyan bulizik a fesztiválokon, és milyen a viszonya a rajongóival. TV + SztárokOrigoÍgy nézett ki Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas, amikor egymásba szerettekhttp://www.life.hu/sztarok/20180811-igy-nezett-ki-catherine-zetajones-es-michael-douglas-amikor-egymasba-szerettek.htmlCatherine Zeta-Jones az Instagramon mutatta meg, miként festettek férjével, Michael Douglasszel, amikor 18 éve összejöttek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.