Visszafogottabb lesz Baukó Éva: komoly kapcsolatra vágyik

szex család Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tartós párkapcsolatra, anyaságra vágyik Baukó Éva. A celeb tudja, ehhez azonban visszafogottabbnak kell lennie a közösségi felületein is. 

"Most egyedül vagyok, berendezkedtem, de egy igazi társ nagyon hiányzik az életemből. Elegem van a bulikból, a Tinderből és az erőszakos pasikból, akik csak le akarnak fektetni. Ezen már túl vagyok, konszolidálódni szeretnék minden tekintetben. Még mindig van egy férfi az életemben, de ahogy eddig is, ez egy se veled, se nélküled viszony, ami jó lenne, ha rendeződne, vagy kikerülne a pont a végére" - mondta el a Blikknek Éva.

Forrás: Baukó Éva

"Nagyon nehéz így ismerkedni, hogy mindenki tudja, ki vagyok, és azt hiszik, csak a szex számít. Nem! Sőt, én most már tényleg csak a békés szerelemre vágyom, egy családra. Persze, nem mindenáron. Most higgadtan ki akarom várni az igazit" - tette hozzá, valamint azt is, hogy bár szeret fotózkodni, visszafogottabb lesz, nehogy elijessze az udvarlókat. "Nem lesz meztelenkedés, nem akarom, hogy ezzel azonosítsanak" - jelentette ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.