Morvai Krisztina kiakadt A mi kis falunk stábjára

Forrás: Ripli Zsuzsa / Instagram -
stáb Morvai Krisztina forgatás Pilisszentlélek A mi kis falunk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Morvai Krisztina kifakadt: szerinte A mi kis falunk forgatásai zavarják Pilisszentlélek mindennapjait. A sorozat producere reagált a vádakra.

Morvai Krisztina tavaly vett egy hétvégi házat Pilisszentléleken, hogy csendes, nyugodt körülmények között tudjon pihenni. Ez azonban nem így lett, az európai parlamenti képviselő arról panaszkodott a pestisracok.hu oldalnak, hogy A mi kis falunk forgatásai élhetetlenné teszik a falu mindennapjait.

Szerinte a stáb korlátozza a mozgásszabadságot és a személyes szabadságot, továbbá az ingatlantulajdonosok tulajdonosi jogait is. Úgy véli, a faluban mindenkinek a forgatásokhoz kell igazodnia.

Morvai Krisztinát zavarják a forgatások Forrás: MTI/Kallos Bea

A vádakra a sorozat egyik producere reagált a comment.blog.hu-n.

A stáb május végétől szeptember végéig max. 60 fővel van jelen a faluban. A forgatási napok kb. felén forgatunk külső helyszínen, a többin épületeken belül. A cikkben azt sejtetik ("a települési önkormányzat által vélhetően forgatáshoz megadott hozzájárulás"), hogy a stábnak nincs engedélye, ami természetesen nem igaz, minden szükséges engedéllyel rendelkezünk, amit a stábbal több alkalommal is üvöltöző Morvai Krisztina is pontosan tud, hiszen ő küldte rá a rendőröket a forgatásra két alkalommal is. A rendőrök elkérték az engedélyeket, rendben találták azokat, majd elmentek."

A stáb egy része Forrás: Ripli Zsuzsa / Instagram

A producer hozzátette, a produkciónak semmilyen eszköze nincs a lakosok mozgásának vagy személyi szabadságának korlátozására.

"Mi csak megkérjük a helyieket, hogy arra a két percre, míg forog a hang, kapcsolják ki a fűnyírót, de ezt nem kötelesek betartani - akadt olyan lakos is, aki nem tett eleget a kérésnek, amivel semmi probléma nincs."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.