Oláh Ibolya anyaság gyerekek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oláh Ibolya nem sokszor beszél a magánéletéről és azokról a tervekről, melyeket párjával szövögetnek, de azt most elárulta, hogy vágyik-e az anyaságra.

Egy gyermekotthonból indult Oláh Ibolya, és felért a csúcsra. Az egész ország ismeri a nevét, és múltjának részleteit, de manapság csak a szakmai életéről lehet olvasni. Magánügyeiről nem sűrűn beszél, de a Story Magazinnak elárult néhány részletet például arról, szeretne-e anya lenni.

Oláh Ibolya szerint ő már lekésett az anyaságról Fotó: Polyák Attila - Origo

„Negyvenévesen már túl idős vagyok ahhoz, hogy anya legyek, szerintem már lekéstem róla..." - mondta Oláh Ibolya, de figyelmeztették rá, hogy manapság már ötvenévesen is szülnek a nők. "Tényleg, a betyár mindenit. Nagyon szeretem a gyerkőcöket, jól is tudok velük bánni, valahogy az élet mégis úgy hozta, hogy eddig nem lett gyerekem, és valószínűleg már nem is lesz." - mondta az énekesnő, akinek az az álma, hogy a betondzsungelből elköltözhessen egy kis kertes házba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.