Sebestyén Balázs nélkül bulizta végig a nyarat a rádiós felesége

Forrás: Facebook/Sebestyén Balázs -
buli házasság fesztivál család Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs és felesége, Viki nem egy szokványos házaspár, számukra teljesen természetes dolog, hogy külön buliznak, nyaralnak.

Bár a legtöbb házaspár szereti a szabadidejét együtt tölteni, Sebestyén Balázsék máshogyan vélekednek erről: ők bármikor szívesen nyaralnak, buliznak egymás nélkül is. Egyáltalán nincs bennük féltékenység, sőt, számukra ez teljesen természetes.

Idén nyáron például Balázs felesége, Viki szinte az összes hazai fesztiválon megfordult a baráti társaságával, miközben férje dolgozott.

Nagyon sokat dolgoztam a nyáron, egy napot voltam csak a Szigeten. Vikit valóban szinte mindenhol lehetett látni, végigjárta az összes nagy fesztivált. De ez kell is! Van, amikor együtt megyünk, van, amikor csak Viki. Ebből sosem volt feszültség közöttünk, én örülök neki, menjen bármikor" – magyarázta a Borsnak.

Sebestyén Balázs és felesége, Viki Forrás: Facebook/Sebestyén Balázs

Balázs hozzátette, annak ellenére, hogy büszke szülők, igyekeznek megőrizni a fiatalságukat és szánnak időt bőven a kikapcsolódásra is.

Amellett, hogy gyerekek vannak, iskola, tanulnivaló, napi rutin, fontos, hogy a szülőknek is legyen privát életük és szórakozzanak kicsit, ha van rá lehetőség. Kell is és törekszünk rá, hogy így legyen, hol együtt, hol külön. Fesztiválozunk sokat és nyaralunk is, de ez utóbbi maximum csak 1-2 nap lehet a gyerekek nélkül, hiszen már ennyi idő alatt is nagyon hiányoznak nekünk, és mondják, hogy mi is nekik. Nyaralni így inkább a fiúkkal megyünk négyen."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.