katasztrófavédelem Szerencs koncert Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elátkozott napokat tudhat maga mögött Maja: nem elég, hogy megszakította a kapcsolatot barátjával és zenésztársával Curtissel, most még egy fellépése is elmaradt, amit már egyedül csinált volna végig.

Majka és Curtis a héten bontották fel barátságukat és munkakapcsolatukat. Széki Attila kábítószerfüggőségét Majka már nem tudta tolerálni, veszélyeztette a produkciójukat. Koncertjeik nem maradnak el, az ózdi hős egyedül is vállaja a lekötött bulikat. A szerencse azonban nem szegődött mellé, elmaradt a tegnapi fellépése Szerencsen, lefújta a bulit a katasztrófavédelem.

"Ez egy elátkozott hét úgy néz ki! Felléptünk volna a Wellhelloval szerencsen, de az időjárás, és a katasztrófavédelem nem engedte !! Elnézést! Legközelebb bepotoljuk!" - írta Majka a közösségi oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.