Megható szavak: így búcsúzott első felesége Székhelyi Józseftől

búcsú első feleség Egri Márta Székhelyi József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megható üzenettel és egy fiatalkori, szerelmes fotóval búcsúzott közösségi oldalán Székhelyi Józseftől Egri Márta, a színész első felesége.

A család és a barátok után Székhelyi József első felesége, Egri Márta színésznő is egy megható poszttal búcsúzott az elhunyt művésztől a közösségi oldalán. A két színésznek egy közös gyermeke született, Fruzsina 1976-ban látta meg a napvilágot.

"Az első szerelem.
Az első házasság.
Az első gyerek.
Az első válás.
Az első unokák.
Köszönöm, Joci" - írta a Facebookon a színésznő. Közös fotójukat itt nézheted meg.

Székhelyi Józsefet holnap helyezik örök nyugalomra a Kozma utcai izraelita temetőben.

Szakított 21 évvel fiatalabb párjával Katus Attilahttp://www.life.hu/sztarok/20180824-szakitott-21-evvel-fiatalabb-parjaval-katus-attila.htmlKét év után szakított Katus Attila és 21 évvel fiatalabb barátnője, Kíra. Nyár elején ért véget a kapcsolatuk. TV + SztárokOrigoÍgy él most a fojtogatós szexvideóiról elhíresült VV Gigihttp://www.life.hu/sztarok/20180825-igy-el-most-a-fojtogatos-szexvideoirol-elhiresult-vv-gigi.htmlA 24.hu riportere, Katz Dávid készített interjút VV Gigivel, a Való Világ negyedik szériájának szereplőjével, aki a testvérével, VV Bécivel költözött be a villába. TV + Sztárok--Paul Flart hónapokon keresztül videózta, hogyan szellent a munkahelyénhttp://www.life.hu/sztarok/20180825-paul-flart-honapokon-keresztul-videozta-hogyan-szellent-a-munkahelyen.htmlLegenda lett az interneten a férfi, aki mindennap videózta, hogyan szellent a munkahelyén. Sajnos a kórház nem értékelte a tréfát: kirúgták. TV + SztárokOrigoElmaradt Majka fellépése, lefújta a katasztrófavédelemhttp://www.life.hu/sztarok/20180825-elmaradt-majka-fellepese-lefujta-a-katasztrofavedelem.htmlElátkozott napokat tudhat maga mögött Maja: nem elég, hogy megszakította a kapcsolatot barátjával és zenésztársával Curtissel, most még egy fellépése is elmaradt, amit már egyedül csinált volna végig. TV + Sztárok--Nagy bajban van Weisz Fanni: három év börtönbüntetést kaphathttp://www.life.hu/sztarok/20180825-nagy-bajban-van-weisz-fanni-feljelentette-egy-edesanya.htmlKorábban már beszámoltunk róla, hogy Weisz Fannit öt évre eltiltotta a NAV a cégalapítástól, valamit több adóbehajtás is folyik ellene. Az is kiderült, hogy a nevét viselő modelliskolával sincsen minden rendben, az egyik édesanya ugyanis feljelentést tett. TV + Sztárok--Évtizedek óta nem látta senki a királyi családról készült intim dokumentumfilmet: a királynő betiltottahttp://www.life.hu/sztarok/20180825-senki-nem-latta-a-kiralyi-csaladrol-keszult-intim-dokumentumfilmet-a-kiralyno-betiltotta.htmlÉvtizedekkel ezelőtt készült egy intim dokumentumfilm a királyi családról, amit azóta nem láthatott senki. A királynő ugyanis betiltotta: ezért. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.