Kiderült, ki Jennifer Aniston új pasija

Forrás: Getty Images -
párkapcsolat bokszedző Leyon Azubuike Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 49 éves színésznő az edzőjével jött össze. Úgy látszik, a fiatal férfi nem csak Aniston testét, hanem a lelkét is ápolgatja.


A pletykák szerint Justin Theroux, Aniston egykori férje nem annyira boldog a bimbózó szerelem miatt. Állítólag retteg, hogy soha többet nem talál már olyan nőt, mint Jennifer.

Nádai Anikó rendezte problémáit gyermeke apjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180824-nadai-aniko-rendezte-problemait-kisfia-apjaval.htmlNádai Anikó elárulta, sikerült rendezni korábbi problémáikat a gyermeke apjával. Ahogyan ő fogalmaz, kapcsolatuk talán soha nem volt ennyire jó, mint most. TV + SztárokOrigoRipli Zsuzsi lenge fehér ingben szexizik: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180824-ripli-zsuzsi-lenge-feher-ingben-szexizik.htmlSzexi fotót osztott meg magáról A mi kis falunk sztárja, Ripli Zsuzsi. TV + SztárokOrigoMorvai Krisztina kiakadt A mi kis falunk stábjárahttp://www.life.hu/sztarok/20180824-morvai-krisztina-kiakadt-a-mi-kis-falunk-stabjara-pilisszentlelek.htmlMorvai Krisztina kifakadt: szerinte A mi kis falunk forgatásai zavarják Pilisszentlélek mindennapjait. A sorozat producere reagált a vádakra. TV + Sztárok--Oláh Ibolya szerint ő már lekésett az anyaságrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180824-olah-ibolya-szerint-o-mar-lekesett-az-anyasagrol.htmlOláh Ibolya nem sokszor beszél a magánéletéről és azokról a tervekről, melyeket párjával szövögetnek, de azt most elárulta, hogy vágyik-e az anyaságra. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoPuzsér Róbert keményen beszólt Majkának: "nemtelen, aljas módon megszégyenítette és meghurcolta Curtist"http://www.life.hu/sztarok/20180824-puzser-robert-kemenyen-beszolt-majkanak.htmlPuzsér Róbert sem maradt ki a véleménycunamiból, amiért Majka a szegedi SZIN-en árulta el: véget ért szakmai kapcsolata Curtisszel, mert a fiatal rapper nem tudja abahagyni kokain használatát. TV + SztárokOrigoHódi Pamelát aranyos ajándékkal lepte meg párjahttp://www.life.hu/sztarok/20180824-hodi-pamelat-aranyos-ajandekkal-lepte-meg-parja.htmlIgazán kedves és figyelmes ajádnékkal lepte meg párja Hódi Pamelát: így fejezte ki teljes támogatását. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.