Időjárás: a nyár utolsó napjaiban ismét melegszik az idő

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán -
augusztus meleg kánikula időjárás ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A következő napokban már csak elszórtan várható csapadék. A nyár utolsó napjaiban ismét sok lesz a napsütés, melegszik a levegő, többfelé visszatérnek a 30 Celsius-fok közeli maximumok - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, melyet vasárnap juttattak el az MTI-nek.

Hétfőn a Dunántúlon már több órára kisüt a nap. Napközben főként a Tiszántúlon lehet még elszórtan eső, zápor. A leghidegebb órákban jellemzően 10-16, de a nyugati határnál csak 8, 9 fok lehet. Napközben 22-25 fokig melegszik a levegő.

Kedden és szerdán ismét sok napsütés várható, csapadék nem valószínű. A legalacsonyabb hőmérséklet kedden 8-15 szerdán 8-16 fok között alakul. A nappali maximumok kedden 24-29, szerdán 25-29 fok között alakulnak.

Csütörtökön is napos idő várható. Északnyugaton alakulhat ki néhol zápor, esetleg zivatar. A minimumhőmérséklet 11-16, a maximumhőmérséklet 26-30 fok között valószínű.

Pénteken sok lesz a napsütés. Elszórtan alakulhat ki zápor, zivatar. A leghidegebb órákban 13-18 fok lehet. A nappali maximumok 26-31 fok között alakulnak.

Szeptember első napjaiban, szombaton és vasárnap a több-kevesebb napsütés mellett elszórtan várható zápor, zivatar. A szél néhol megerősödik, zivatarban viharos széllökések is lehetnek. A minimumhőmérséklet mindkét nap 14-19 fok között valószínű. Szombaton 25-30, vasárnap 24-29 fokig melegszik a levegő - olvasható az előrejelzésben.

Hódi Pamela már a nyilvánosság előtt is vállalja szerelmét: szerelmes fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180826-hodi-pamela-mar-a-nyilvanossag-elott-is-vallalja-szerelmet-szerelmes-foto.htmlHódi Pamela, tanulva Berki Krisztiánnal való kapcsolatából, nem mutogatja a nyilvánosság előtt szerelmét, Tóth Bence focistát. Ezért is annyira meglepő legutóbbi fotója. TV + SztárokOrigoCsősz Boglárka milliós ékszer vitt ajándékba Luxus Vivi esküvőjére: elámult mindenkihttp://www.life.hu/sztarok/20180826-csosz-boglarka-millios-ekszer-vitt-ajandekba-luxus-vivi-eskuvojere-elamult-mindenki.htmlCsősz Boglárka meglepte Vasvári Vivient: esküvőjére egy méregdrága ajándékot vitt. TV + SztárokOrigoDopeman élő videóadásban mondta el véleményét a Majka és Curtis balhérólhttp://www.life.hu/sztarok/20180826-dopeman-elo-videoadasban-mondta-el-velemenyet-majka-es-curtis-balherol.htmlDopeman élő videójában mondta el véleményét Majka és Curtis szakmai szakításáról. Nem kímélte az ózdi hőst.TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoOrosz Barbara is beállt a sorba: bikiniben mutatta meg testét - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180826-orosz-barbara-is-beallt-a-sorba-bikiniben-mutatta-meg-testet-foto.htmlOrosz Barbara eddig csak ruhában mutatta meg darázsderekát, ám ezúttal ő is bikinibe bújt. TV + SztárokOrigoTóth Andi közszemlére tette formás melleit: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180826-toth-andi-kozszemlere-tette-formas-melleit-foto.htmlTóth Andi ismét megmutatta, mitől döglik a légy: felső helyett egy aprócska textilt viselt.TV + SztárokOrigoVerekedés tört ki Curtis szlovákiai koncertjén: a rapper a színpadról csitította a dulakodókathttp://www.life.hu/sztarok/20180826-verekedes-tort-ki-curtis-szlovakiai-koncertjen-a-rapper-a-szinpadrol-csititotta-a-dulakodokat.htmlCurtis, ahogy azt a Life.hu is megírta, Majka nélküli első koncertjét egy szlovák településen adta a hétvégén. Bár az idő és az időpont nem kedvezett a bulinak és csak kevesen jelentek meg, jó hangulatúra sikerült az este, egy apró verekedést kivéve. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.