Sváby András nagypapa lett, kutyája kölyköknek adott életet

Fotó: Hámori Zsófia - Life.hu -
kutya állat kölyök Sváby András nagypapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aranyos kis tappancsok fotójával jelentette be a hírt Sváby András, hogy kutyakölykök nagypapája lett. 

"Egyelőre csak ennyit mutatok és annyit mondok, hogy hatalmas a boldogság! Hamarosan bővebb beszámoló. Papp Gergővel pedig egyszerre lettünk nagypapák. Csokipajtás, nagy vagy!" - írta Instagram-oldalán Sváby András, aki aranyos fotóval jelentette be, hogy kutyáinak kölykei születtek. Papp Gergő, azaz Pimasz úr pedig már többet is mutatt a három kis kutyakölyökből.

A bejegyzésből az is kiderül, hogy mindhárom kis jövevény egészséges, a két nagypapa pedig nagyon boldog.

Megérkeztek! Ez itt a Mesterhàrmas ❤️❤️❤️#svàbykarcsikaszépmunkavolt

Papp Gergely (@papp_gergo_pimaszur) által megosztott bejegyzés,

Vajna Timi megmutatta tökéletesen kerek hátsóját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180827-vajna-timi-megmutatta-tokeletesen-kerek-hatsoja.htmlVajna Timi is szereti megmutatni formás idomait, ezúttal a feneke került előtérbe. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia őszintén vallott Azurák Csabánakhttp://www.life.hu/sztarok/20180827-liptai-claudia-oszinten-vallott-azurak-csabanak-kieges.htmlLiptai Claudia Azurák Csaba műsorában beszélt élete egyik igen nehéz időszakáról. TV + Sztárok--Curtis a TV2 új műsorában, a Csak show és más semmiben bizonyítotthttp://www.life.hu/sztarok/20180827-curtis-a-tv2-uj-musoraban-a-csak-show-es-mas-semmiben-bizonyitott.htmlCurtis hatalmas lehetőséget kapott a TV2-től, ezzel most mindenkinek bizonyíthat: elő műsorban kell megmutatni majd ugyanis hétről hétre, hogy mit tud. TV + Sztárok--Michael Jackson mégis él? Nagy bejelentésre készül a stylistjahttp://www.life.hu/sztarok/20180827-michael-jackson-megis-el-nagy-bejelentesre-keszul-a-stylistja.htmlSok Michael Jackson rajongó hisz abban, hogy a pop királya életben van. A hívők elméletét most megerősítette a pop királyának stylistja, aki nagy bejelentést ígér. TV + Sztárok--Szacsvay László: "Szörnyen vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20180827-szacsvay-laszlo-szornyen-vagyok.htmlSzékhelyi József vasárnapi temetésén többek közt Szacsvay László is beszédet tartott. Mint ismeretes, a Nemzet Színésze megküzdött a prosztatarákkal, és most a Life.hu-nak elmondta, neki mi segített a szörnyű betegség leküzdésében. A színész azt is elmondta, hogy van most.TV + Sztárok--Curtis a színpadon mondta el véleményét Majkáról: "Aki elárulja a másikat, az nem a barátja"http://www.life.hu/sztarok/20180827-curtis-a-szinpadon-mondta-el-velemenyet-majkarol.htmlCurtis, azaz Széki Attila megtartotta első fellépését, miután Majka a SZIN-en, a színpadin jelentette be, hogy különválnak útjaik, Curtis drogproblémái miatt nem koncerteznek együtt. A Dunaszerdahely közelében fekvő Lég falunapjának színpadán aztán Curtis is üzent pár mondattal Majkának. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.