Vasvári Vivien közösségi oldalán elmondta: nagy fájdalmakkal küzd

Forrás: Viasat3 -
szenvedés Vasvári Vivien fájdalom Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Feleségek luxuskivitelben szereplője, Vasvári Vivien közösségi oldalán osztotta meg követőivel, hogy nehéz nap elé néz, nagy fájdalmai vannak. Nem tudni, mi történt a kétgyermekes édesanyával. 

"Egy számomra nehéz nap előtt állok, nagyon szomorú vagyok" - írta Insta-storyba feltöltött fotójához Vasvári Vivien, a Feleségek luxuskivitelben szereplője. A következő képen pedig már azt írta, hogy ha eljön az ideje, beszél probélmájáról, ám a fájdalom, amit érez, elviselhetetlen.

Vivien néhány hónappal ezelőtt adott életet második gyermekének, majd egybekeltek párjával, Fecsóval. Eddig úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben megy a luxusfeleség életében, reméljük, hogy hamarosan átvészeli a nehéz időszakot.

Vasvári Vivien nehéz nap előtt áll Forrás: Instagram/Vasvári Vivien

Nagy fájdalmai vannak Forrás: Instagram/Vasvári Vivien

Később, a fenti fotók eltávolítása után megint posztolt, akkor azt írta, megbánta, hogy beszámolt fájdalmáról, az ő élete sem más, mint a rajongóié. Elmondása szerint nagyon szomorú, nem tudja, hogyan fogja a történteket feldolgozni. Idővel biztosan képes lesz majd írni arról, ami történt, de most nagyon nehéz neki.

Reméljük, mielőbb rendben lesz megint minden!

Sváby András nagypapa lett, kutyája kölyköknek adott életethttp://www.life.hu/sztarok/20180827-svaby-andras-nagypapa-lett-kutyaja-kolykoknek-adott-eletet.htmlAranyos kis tappancsok fotójával jelentette be a hírt Sváby András, hogy kutyakölykök nagypapája lett. TV + Sztárok--Elköszönt a Music Fm-től Adahttp://www.life.hu/sztarok/20180827-elkoszont-a-music-fmtol-ada.htmlSzomorú hírt közölt Ada: 15 hónap után befejezte munkáját a Music FM-nél. TV + SztárokOrigoElképesztően nagyot nőttek Gwyneth Paltrow és Chris Martin gyerekei: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180827-elkepesztoen-nagyot-nottek-gwyneth-paltrow-es-chris-martin-gyerekei.htmlRitka fotót osztott meg közösségi oldalán Gwyneth Paltrow: a színésznő megmutatta tinédzser gyermekeit. TV + Sztárok--Sztárok, akiknek keményen be kellett piálniuk durva jeleneteik előtt: Margot Robbie és Mila Kunis is így tettekhttp://www.life.hu/sztarok/20180827-sztarok-akiknek-kemenyen-be-kellett-pialniuk-durva-jeleneteik-elott.htmlA forgatások nem csak mókából és kacagásból állnak, bizony vannak olyan kemény jelenetek, amikre nem lehet teljesen felkészülni. Íme, néhány sztár, aki csak némi alkohol elfogyasztása után tudott nekiállni egy-egy durvább epizódnak. TV + Sztárok--Szörnyű baleset: pótkerék ölt meg egy fiatal lány az M1-es autópályánhttp://www.life.hu/sztarok/20180827-potkerek-olt-meg-egy-not-az-m1es-autopalyan.htmlEgy szélvédőn át becsapódó pótkerék oltotta ki egy 19 éves nő életét Bábolna közelében az M1-es autópályán - tette közzé honlapján hétfőn a rendőrség. TV + SztárokThinkstockLady Amelia Windsor az a királyi sarj, aki nem foglalkozik a szabályokkal: italozásból és bulizásból áll az életehttp://www.life.hu/sztarok/20180827-lady-amelia-windsor-kiralyi-sarj-nem-foglalkozik-a-szabalyokkal-italozik-es-bulizik.htmlNem minden királyi sarj foglalkozik a szigorú szabályok betartásával, Lady Amelia Windsor gondtalan és hedonista életet él: italozik és bulizik. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.