Az énekesnő drogdílere állítja: Demi Lovato tudta, mit vesz be

Demi Lovato drog drogdíler túladagolás kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugyanazt a drogot vitte be szervezetébe Demi Lovato, mely Prince-t és Lil Peepet is megölte. Az énekesnő dílere, Brandon Johnson most megszólalt és azt mondta: Lovato tudta, hogy mit vesz be. 

Nem sokon múlt az élete Demi Lovatonak, aki még júliusban adagolta túl magát. Most megszólalt az énekesnő dorgdílere, Brandon Johnson, aki ott volt vele azon az éjszakán. Azt állítja, hogy Lovato hajnali 4-kor hívta át őt a lakására, hogy drogot kérjen tőle, a férfi pedig egészen reggel 7-8 óráig vele maradt -írja a Dailymail.

Demi Lovato dílere állítja: szexuális kapcsolat is volt köztük Forrás: AFP/Angela Weiss

Az énekesnőt 11:30-kor fedezte fel a személyzet, így valószínűleg a díler akkor távozott, amikor látta, hogy kliense már rossz állapotban van, feltehetően már heves légzési nehézségek gyötörték. Lovato testében oxikodont és fentanilt találtak, a férfi pedig azt állítja, hogy pontosan tudta, mit veszbe.

Ugyanez a Mexikóból importált kábítószer végzett ugyanis Prince-szel és Lil Peeppel is.

Azt is állítja, hogy többször kábítószereztek együtt az énekesnővel, sőt szexuális kapcsolat is volt köztük. Johnsont egyébként márciusban elkapták a rendőrök kábítószer- és fegyverbirtoklásért, valamint nagy összegű készpénzt is találtak nála.

Yvonne Dederick lánya nagyon sokat mutat magából: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180828-yvonne-dederick-lanya-nagyon-sokat-mutat-magabol.htmlYvonne Dederick lánya sem tartozik a szégyenlős fiatalok közé: nagyon büszkén mutogatja testét. TV + Sztárok--Gáspár Győző videóüzenetben reagált Balázs Andi róla készült paródiáirahttp://www.life.hu/sztarok/20180828-gaspar-gyozo-videouzenetben-reagalt-balazs-andi-rola-keszult-parodiaira.htmlBalázs Andrea színésznő számos paródiát töltött fel közösségi oldalára, melyben Gáspár Győzőt utánozza. A showman most reagált a videók a színésznő születésnapja alkalmából. TV + SztárokOrigoCurtis szólókoncertjén azt mondta, Majka már nem a barátjahttp://www.life.hu/sztarok/20180828-curtis-szolokoncertjen-azt-mondta-majka-mar-nem-a-baratja.htmlSzólókoncertet adott Szlovákiában Curtis, miután szétváltak útjaik Majkával. A rapper a színpadon közölte: Majka nem a barátja. TV + SztárokPál Dénes őszintén beszélt az apaságrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180828-pal-denes-oszinten-beszelt-az-apasagrol.htmlA The Voice egykori nyertese, Pál Dénes is szerepet kapott a TV2 legújabb főzőműsorában, a MasterChef VIP-ban. Az énekes amellett, hogy a főzőtudományát csillogtatja majd, babát is nevel, hiszen egy hónapja, hogy megszületett kislánya. Hogy milyen apukának tartja saját magát, illetve, hogy hogyan hat rá a gyermeknevelés, a Life.hu-nak elmondta. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoKöböl Anita felbontotta eljegyzését: ezért szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20180828-kobol-anita-felbontotta-eljegyzeset-ezert-szakitottak.htmlKöböl Anitát megismerkedésük után szinte azonnal eljegyezte a párja, de sajnos kiderült, hogy a kapcsolatuk mégsem működik, így szakítottak. A műsorvezető elárulta a szétválás okát. TV + SztárokOrigoErdélyi Mónika arcpakolással gyűjt erőt a mindennapokhozhttp://www.life.hu/sztarok/20180828-erdelyi-monika-arcpakolassal-gyujt-erot-a-mindennapokhoz.htmlRendszeresen bemutatja mindennapjaikat Erdélyi Mónika és lánya, Molli. A tévés most egy fotón azt is megmutatta, hogyan gyűjt erőt a mindennapokhoz. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.