Delhusa Gjon duzzogva akarta feladni a Nyerő Párost: "Nem erre szerződtem"

Luxus Vivi sátor Nyerő páros feladás Delhusa Gjon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Delhusa Gjon kis híján már az első adásban feladta a Nyerő Páros című játékot. A kieséstől végül nagylelkűen Vasvári Vivien mentette meg.

Már az első adásban elképesztő bonyodalmak adódtak a Nyerő Párosban: kiderült, hogy néhány párnak nem a házban, hanem sátorban kell aludnia éjszakánként. Nem tetszett ez Delhusa Gjonnak, aki sértődötten ki is jelentette, hogy ő bizony így nem játszik tovább és inkább hazamegy...

Én nem sátorra szerződtem. Én hazamegyek. Gyerekek... Földre feküdni egy sátorban... Én azt nem kívánom. Ilyen alapon miért nem a budiban vagy a kutyaházban alszunk...?" – fakadt ki Delhusa.

A feszült pillanatokat végül váratlanul Luxus Vivi oldotta meg, aki felajánlotta, hogy cserél az énekessel és párjával.

Jó, akkor én viszont nem szeretném, hogy hazamenjetek, akkor ezt a kulcsot ti megkapjátok tőlünk, mi meg megyünk a sátorba. Gyerekkorunkban sokat sátoroztunk, és akkor így mindenki marad, tudunk tovább játszani."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.