Vasvári Vivien a Nyerő páros forgatásán elárulta, hogy szexeltek-e a nászéjszakán

Forrás: Instagram/Vasvári Vivien -
Luxus Vivi Nyerő páros szex Vasvári Vivien szerelem Feleségek luxuskivitelben nászéjszaka erotika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pazar esküvőn mondta ki a boldogító igent Vasvári Vivien, a Feleségek luxuskivitelben szereplője és párja, Szegedi Ferenc, azaz Fecsó. Az esküvő után azonnal a Nyerő páros című műsor forgatására siettek, ahol elárulták, mi történt a nászéjszakán. 

A Feleségek luxuskivitelben szereplője, Vasvári Vivien és párja, Szegedi Ferenc, azaz Fecsó nemrégiben házasodtak össze, melyet hétfő este a tévénézők is láthattak a műsor különkiadásában. Az esküvő másnapján engedhették el magukat, hiszen azonnal a Nyerő Páros című show forgatására siettek.

Látszott, hogy még nem pihenték ki teljesen a ceremónia és a lakodalom fáradalmait, az újdonsült feleség pedig egy intim titkot is elárult a nászéjszakáról.

"Tegnap házasodtunk össze és nagyon boldogok vagyunk. Igaz, a nászéjszakánkon nem történt szex, úgyhogy remélem, hogy majd ezen a héten fog" - mondta a bemutatkozó kisfilmjükben Vasvári Vivien. Majd így folytatta: Otthon én vagyok a férfi, mert körülbelül mindent én csinálok" - mondta a luxusfeleség. Férje, Fecsó hozzátette: "Mert ő a kézügyes, én pedig a pénzügyes."

Vasvári Vivien elárulta a titkot Forrás: Instagram/Vasvári Vivien

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.