Diana hercegné egykori testőre, Lee Sansum elárulta: sok intim kapcsolata volt az általa védett nőkkel

Forrás: Getty Images/Georges De Keerle -
kaland szex Diana hercegné testőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diana hercegnő egykori testőre, Lee Sansum szerint a nők nagyon is vonzónak találják a testőröket, így nem ritka, hogy erotikus kalandba kezdenek a védelmezőjükkel. Neki is volt sok ilyenben része...

Gyakran előfordult, hogy a testőr és az általa védett személy intim kapcsolatba kerülnek. Ezt vallja Diana hercegnő egykori testőre, Lee Sansum is. A férfi bevallotta, bizony neki is voltak szexuális kalandjai azokkal a hölgyekkel, akiknek az életére vigyázott, különösen az olyan esetek után, amely igazán stresszes volt, vagy valakinek az élete forgott kockán.

Diana hercegné egykori testőrének sokszor volt intim kapcsolata azokkal, akiket védett Forrás: Getty Images/Georges De Keerle

"Azt gondolják: nézd, ez egy kedves, öltönyös ember. De tudom, hogy bármikor megölhet valakit, és még csak nem is érdekli" - mondta a testőr, majd hozzátette, hogy ő igen sok figyelmet kapott, de veszélyes játék ez. "Ha elkezdted, már nincs visszaút. Érzelmileg érintetté váltál" - árulta el Lee, aki 1997-ben védte Dianát és Dodi Fayedet, amikor Saint-Tropez-ban nyaraltak. A férfi elárulta, hogy Diana a legföldhözragadtabb ember, akit ismert, és azt is elmondta, a hercegné gyűlölte a nyomást és a stresszt - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.