Balázs Klári a mai napig megbecsüli a pénzt

Forrás: Facebook/Korda György és Balázs Klári -
Korda György Balázs Klári pénz szegénység fellépés fizetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázs Klári arról beszélt egy interjúban, hogy soha nem felejti el, honnan jött és a mai napig megbecsüli a pénzt.

Balázs Klári elárulta, gyermekkorában sokat nélkülözött. Ma már Korda Györggyel együtt stabil az anyagi helyzetük, de ugyanúgy megbecsüli a pénzt, mint régebben

Az csak látszat, hogy nálunk könnyen jön a pénz! De nem akarok panaszkodni. Az a fontos, hogy a megkeresett pénzt nem kell azonnal elkölteni. Mind a mai napig, ha veszek valamit, ott van a kérdés a fejemben: kell vagy nem. Például a ruhákkal is így vagyok. Átgondolom mindig, persze nyilván van, hogy én is elcsábulok egy szép ingre. Viszont ezek picit sem horrorisztikus tételek" – mesélte az ACNewsnak.

Balázs Klári a mai napig megbecsüli a pénzt Forrás: Facebook/Korda György és Balázs Klári

Az énekesnő beszélt arról is, hogy az anyagi biztonság nem minden, nagyon fontos, hogy az ember mellett legyen egy társ is.

A gyerekkori nélkülözés rendkívül meghatározó egy ember életében. Soha többé nem szeretnék a nullára kifutni anyagilag! Én pontosan tudom, hogy az milyen. Viszont engem ez a veszély soha nem fog fenyegetni. A tárgyak nem feltétlenül szükségesek a boldog élethez. Ha az ember szorgalmasan és jól dolgozik, és megbecsüli a pénzét, előbb-utóbb lesz szép autója és lakása. Az anyagi biztonság fontos, de nem minden, hiszen úgy gondolom az érzelmi dolgok sem elhanyagolhatók. Nem mindegy, milyen társa van az embernek, milyenek a mindennapjai, és nem utolsósorban az sem, hogy az egészség meglegyen. A pénzt nem lehet az első helyre tenni. Láttam elképesztően gazdag embereket nagyon boldogtalanul, de láttam nagyon szegényeket is, sok gyerekkel, összetartásban, boldogságban."

Vajna Tímeát megcsípte egy medúza, férje lepisilte, csillapította fájdalmáthttp://www.life.hu/sztarok/20180830-vajna-timeat-megcsipte-egy-meduza-ferje-lepisilte-csillapitotta-fajdalmat.htmlIbizán pihen Vajna Tímea és férje, Andy Vajna. Tímeával azonban történt egy kis baleset, megcsípte egy medúza. Hogy csillapítsa fájdalmát, hagyományos módszert alkalmaztak: férje lepisilte. TV + Sztárok--Kapás Boglárka nagyon dögös bikinibenhttp://www.life.hu/sztarok/20180830-kapas-boglarka-nagyon-dogos-bikiniben.htmlKapás Boglárka megmutatta huncut oldalát a követőinek: ilyen dögös bikiniben. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoHosszú Katinka és Dudás Dániel újra együtt van: megszólalt egy ismerőshttp://www.life.hu/sztarok/20180830-hosszu-katinka-es-dudas-daniel-ujra-egyutt-van-megszolalt-egy-ismeros.htmlHosszú Katinka a közelmúltban nyerte meg Európa-bajnoki címét, így szakmailag ismét a nyeregben érezheti magát az Iron Lady. Ám úgy néz ki, karrierje mellett a szerelemben is sikerült révbe érnie...TV + SztárokOrigoPachmann Péter őszintén vallott harmadik válásárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180830-pachmann-peter-oszinten-vallott-harmadik-valasarol-hazassag.htmlVéget ért Pachmann Péter harmadik házassága. A műsorvezető most őszintén vallott válásáról. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoDelhusa Gjon és párja, Molnár Fanni estek ki elsőként a Nyerő párosbólhttp://www.life.hu/sztarok/20180830-delhusa-gjon-es-parja-molnar-fanni-estek-ki-elsokent-a-nyero-parosbol.htmlAhogy telnek a napok, úgy fogyatkoznak a nyerő párosok az RTL Klub műsorában. A szereplők elsőként Delhusa Gjont és Fannit szavazták ki a versenyből. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa másodikként esett ki a MasterChef VIP-bőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180830-demcsak-zsuzsa-masodikkent-esett-ki-a-masterchef-vipbol.htmlDemcsák Zsuzsa ugyan gyakran főz, teljesítménye mégsem volt elegendő a MAsterChef VIP műsorában. Alig tért vissza a képernyőre, máris távozott. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.