Medveczky Ilona intim titkai: két férfi tartozott hozzá igazán életében

Forrás: Polyak Attila -
Medveczky Ilona párkapcsolat táncművész intim titok udvarlás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 77 éves táncművész, Medveczky Ilona még ma is bővelkedik udvarlókban, nagy vagyon birtokosa, ám nem fél a hozományvadászoktól. Mint mondta: mindig óvatos volt a férfiakkal, igazán csak ketten tartoztak hozzá életében, ám ők ugyanabban az időben. 

Udvarlókban még ma is bővelkedik a 77 éves táncművész, Medveczky Ilona, hatalmas vagyona ellenére nem fél a hozományvadászoktól. Szekrényében egyedi estélyik, bundák és ékszerek sorakoznak, hatalmas villában él. "Valóban nagy vagyonom van, de az nem mozgatható. Pénzem nincs, a gazdagságom holt tőke, a napi életben nem hasznosítható. Persze mindenki tudja, hogy az otthonom elég sokat ér. Ha jól beosztaná valaki az árát, egy életen át eléldegélhetne belőle" - mesélte a Story magazinnak a táncművész.

Medveczky Ilonának még mindig sokan udvarolnak Forrás: Polyak Attila

Azt is elárulta, hogy mindig óvatos volt a férfiakkal, akár másfél évbe is telhet, mire valakinek bizalmat szavaz. "Senki nem hiszi el, de az a kevés, pontosabban két férfi, aki valóban tartozott hozzám, egyszerre volt jelen az életemben. Egy külföldi és egy magyar. Egyik sem tudott lemondani rólam" - árulta el titkait Medveczky Ilona.

Azt is elmondta, hogy szerinte egy párkapcsolatban a legfontosabbak a közös programok és az egyenrangú partnerség. De szerinte egy külön hálószoba is sokat tud segíteni. "Ha mindennap a párja mellé fekszik az asszony, miért lenne érdekes évtizedekig? A legjobb megoldás a külön hálószoba. Nem igaz, hogy elhidegüléshez vezet. Ha a férj valamit akar, majd tisztelettudóan bekopog, és megkapja."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.