Mészáros Árpád Zsolt párkapcsolat Flört apaság testsúly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A felszaladt kilókról, a gyermekeiről és a párkapcsolatról is őszintén beszélt Mészáros Áprád Zsolt színész. Azt is elárulta, hogy az idősebb nőkkel is szeret flörtölni. 

Mészáros Árpád Zsolt színész volt a Fem3 Café vendége. Elmesélte, hogy az elmúlt években közel 10 kilót felszedett, ez pedig hatással van mozgására és megterheli ízületeit is. Azt is elárulta, hogy életmódváltásba kezdett, úgy tervezi 2 hónap alatt lead néhány kilót.

A művész egyébként 4 gyermek boldog apukája, ám sokan úgy tartják, ő a női szívek elrablója is. Ezt azonban megcáfolta: flörtölni szokott ugyan, akár idősebb hölgyekkel is, ez azonban csak egy játék. "Én azt gondolom, hogy ez egy vicc, a férfiaknak egyfajta tulajdonsága, ami szükséges jó" - mondta a színész.

"Egy biztos párkapcsolatban élek, én azt gondolom, hogy ha otthn megkapunk mindent, akkor nem fogsz átmenni a szomszédasszonyhoz. Megmondom őszintén, nincs is időm rá"- nevetett Mészáros Árpád Zsolt. Hozzátette: imád otthon lenni, imádja a gyerekeit, a párját és a kutyáit is.

A zuhany alatt kapták le Orosz Barbit: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180830-a-zuhany-alatt-kaptak-le-orosz-barbit.htmlThaiföldön nyaral Orosz Barbi, aki újabb bikinis fotóval lepte meg követőit a közösségi oldalon. TV + SztárokOrigoNagy Alekosz kukásnak áll: rájött, hogy vonzódik a szeméthezhttp://www.life.hu/sztarok/20180830-nagy-alekosz-kukasnak-all-rajott-hogy-vonzodik-a-szemethez.htmlNagy Alekosznak új hivatása lett: rájött, hogy nagyon vonzódik a szeméthez, így kukásnak áll. TV + SztárokOrigoSzulák Andrea: "Sok férfi a pótanyát keresi bennünk"http://www.life.hu/sztarok/20180830-szulak-andrea-sok-ferfi-a-potanyat-keresi-bennunk.htmlSzulák Andrea elárulta, nem könnyű számára az ismerkedés, észrevette, hogy egyfajta pótanyát keresnek benne a férfiak. TV + Sztárok--Tangás bikiniben mutatta meg alakját Gáspár Laci párja, Niki: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180830-tangas-bikiniben-mutatta-meg-alakjat-gaspar-laci-parja-niki.htmlGáspár Laci párja is nekivetkőzött a Nyerő páros villájában: tangás fürdőruhában villantotta meg alakját. TV + SztárokOrigoPachmann Péter őszintén vallott harmadik válásárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180830-pachmann-peter-oszinten-vallott-harmadik-valasarol-hazassag.htmlVéget ért Pachmann Péter harmadik házassága. A műsorvezető most őszintén vallott válásáról. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoBabát tervez Rippel Feri és barátnője, Vikihttp://www.life.hu/sztarok/20180830-babat-tervez-rippel-feri-es-baratnoje-viki.htmlAlig több mint fél éve van együtt Rippel Feri és kedvese, Viki, a pár már most a gyermekvállaláson gondolkodik. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.