Egy őrült sofőr sodorta veszélybe Tápai Szabinát és kisfiát

Tápai Szabina életveszély kifakadás autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tápai Szabina a közösségi oldalán fakadt ki: épp kisfiával utazott autóval, amikor egy őrült sofőr csaknem életveszélybe sodorta őket.

Tápai Szabina elképesztő történetet osztott meg követőivel a közösségi oldalán. Elmesélte, hogy a napokban épp autóban ült kisfiával, Benivel, amikor egy őrült autós csaknem életveszélyes helyzetbe sodorta őket.

Tegnap fél 6-6 körül jöttem hazafele a Szentendrei úton Benivel! Már az egyik lámpánál nagyon siettetett volna az úriember, de ami utána történt! A lámpánál állt egy autó, mögötte egy motoros majd én és utánam az idegbeteg úriember! Amikor zöldre váltott a lámpa a sor elindult, de ő már dudált! Nyilván ilyen időben maradjunk annyiban, van forgalom ezen az útszakaszon! Kérdezem én, minek kell egy másodperc után a dudához nyúlni? Úriember gondolta majd balról kielőz, de az a sáv lassabban ment így beszorult! Én soroltam ki a jobb oldalra kanyarodó sávba, amikor is visszajött mögém és jobbról majdnem nekünk jött, ha nem rántom vissza a kormányt!" – írta a sztáranyuka.

A teljes bejegyzést ide kattintva éred el!

Tápai Szabina nagyon kiakadt Forrás: Instagram/Tápai Szabina
Úgy tűnik, Sarka Kata nevet változtatotthttp://www.life.hu/sztarok/20180831-ugy-tunik-sarka-kata-nevet-valtoztatott.htmlA szeptemberi budapesti félmaraton nevezési listájából arra lehet következtetni, hogy Sarka Kata Bessenyei Kata néven regisztrált a megmérettetésre. Vajon férjhez ment vagy csak egy véletlen egybeesésről van szó? TV + SztárokOrigoRózsaszínre festette kutyája farkát Labancz Lilla: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180831-rozsaszinre-festette-kutyaja-farkat-labancz-lilla.htmlLabancz Lilla rózsaszínre festette kutyája farkát, erről fotót is mutatott a közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoZimány Linda lábai közé vette a boxzsákot: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180831-zimany-linda-labai-koze-vette-a-boxzsakot.htmlA sok edzés után jöhet a szórakozás: Zimány Linda boxzsákkal a lábai között mosolyog. TV + Sztárok--Tóth Andi melleiért megőrülnek a pasik: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180831-toth-andi-melleiert-megorulnek-a-pasik.htmlTóth Andi ismét egy merész fotót mutatott magáról: formás idomait egy aprócska felső takarja. TV + SztárokOrigoMészáros Árpád Zsolt szokott flörtölni, de hűséges párjáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20180830-meszaros-arpad-zsolt-szokott-flortolni-de-huseges-parjahoz.htmlA felszaladt kilókról, a gyermekeiről és a párkapcsolatról is őszintén beszélt Mészáros Áprád Zsolt színész. Azt is elárulta, hogy az idősebb nőkkel is szeret flörtölni. TV + SztárokOrigoÚjra visszatér a képernyőre Molnár Andihttp://www.life.hu/sztarok/20180830-ujra-visszater-a-kepernyore-molnar-andi-rtl-klub.htmlŐsszel újra képernyőre kerül Molnár Andi: a csinos műsorvezető tovább folytatja műsorát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.