Gérard Depardieu-t nemi erőszakkal vádolja egy fiatal színésznő

"Forrás: AFP/Valery Hache " -
nemi erőszak metoo Gérard Depardieu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bírósági források szerint nemi erőszakkal és szexuális zaklatással vádolja egy fiatal színésznő Gérard Depardieu-t. A színész tagad. 

A BBC bírósági forrásokra hivatkozva azt írja, hogy Gérard Depardieu-t nemi erőszakkal és szexuális zaklatással vádolja egy fiatal színésznő. A 22 éves francia nő hétfőn tett bejelentést a bántalmazásról a rendőrségen. Az állítólagos erőszak ebben a hónapban történt a színész francia rezidenciáinak egyikén. A hírek szerint Gérard Depardieu és a vádló ismerték egymást a bűncselekmény elkövetése előtt is.

Nemi erőszakkal vádolják a francia színészt "Forrás: AFP/Valery Hache "

A színész ügyvédje, Temime Hervé azt nyilatkozta, meg van győződve arról, hogy a nyomozás végére kiderül, hogy ügyfele nem követett el semmit. A színészt megrázták a vádak, a 22 éves színésznőt pedig tönkrement az állítólagos erőszak után.

Ördög Nóra nem szereti magát visszanézni: folyton talál hibát a munkájábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180831-ordog-nora-nem-szereti-magat-visszanezni-folyton-talal-hibat-a-munkajaban.htmlÖrdög Nóra az ország egyik legszebb és legtehetségesebb műsorvezetőnője. Az RTL Klub után a TV2 is rá bízza a legnagyobb produkciók háziasszonyi szerepét. Ezúttal a Master Chef VIP-ban bizonyítja tehetségét, ahol sztárok mérik össze főzőtudásukat. Bár Nóri 17 éve a szakmában van, egy valamit nem tud megszokni: nem szereti visszanézni saját magát. TV + SztárokOrigoÚjra visszatér a képernyőre Molnár Andihttp://www.life.hu/sztarok/20180830-ujra-visszater-a-kepernyore-molnar-andi-rtl-klub.htmlŐsszel újra képernyőre kerül Molnár Andi: a csinos műsorvezető tovább folytatja műsorát. TV + Sztárok--Mészáros Árpád Zsolt szokott flörtölni, de hűséges párjáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20180830-meszaros-arpad-zsolt-szokott-flortolni-de-huseges-parjahoz.htmlA felszaladt kilókról, a gyermekeiről és a párkapcsolatról is őszintén beszélt Mészáros Áprád Zsolt színész. Azt is elárulta, hogy az idősebb nőkkel is szeret flörtölni. TV + SztárokOrigoBalázs Klári a mai napig megbecsüli a pénzthttp://www.life.hu/sztarok/20180830-balazs-klari-a-mai-napig-megbecsuli-a-penzt-korda-gyorgy.htmlBalázs Klári arról beszélt egy interjúban, hogy soha nem felejti el, honnan jött és a mai napig megbecsüli a pénzt. TV + Sztárok--Istenes Bence nagyon jól teljesített a német X-Factorban: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180830-istenes-bence-nagyon-jol-teljesitett-a-nemet-x-factorban.htmlIstenes Bence nemrég debütált a német X Factorban, és hihetetlenül ügyes volt: íme, a videó a szerepléséről. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoSzulák Andrea: "Sok férfi a pótanyát keresi bennünk"http://www.life.hu/sztarok/20180830-szulak-andrea-sok-ferfi-a-potanyat-keresi-bennunk.htmlSzulák Andrea elárulta, nem könnyű számára az ismerkedés, észrevette, hogy egyfajta pótanyát keresnek benne a férfiak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.