Napi 1000 forintból él a Neoton Família volt énekesnője, Pál Éva

Forrás: Facebook/Neoton Familia rajongói oldal -
hitel Pál Éva Neoton Família
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Egyszerűen képtelen vagyok feldolgozni"

„Egyszerűen képtelen vagyok feldolgozni, hogyan lehetséges, hogy 30.000 forintot hagyott a számlánkon a végrehajtó erre a hónapra! Ilyen nincs is csak a mesében.... Négy hónapja vonja a havi magas törlesztőt, de ez nem elég, most még inkasszózta is a maradékot. Hát nem is tudok mit reagálni csak azt, hogy de jó, hogy nincs vadászengedélyem... persze, tudom meg kell ezt is oldani, mint annyi mindent már" - tett közzé közösségi oldalán Pál Éva. Az énekesnő egykor 10 millió hitelt vett fel, de jelenleg ennél nagyobb a tartozása.

Forrás: Facebook/Neoton Familia rajongói oldal

Ezek voltak Diana utolsó szavai a mentésében részt vevő tűzoltó szerinthttp://www.life.hu/sztarok/20180902-ezek-voltak-diana-hercegno-utolso-szavai-a-menteseben-reszt-vevo-tuzolto-szerint.htmlAugusztus 31-én volt 21 éve, hogy Diana hercegnő tragikus autóbalesetben elhunyt. A mentésében részt vevő tűzoltó most megszólalt, többek között elmondta, biztos volt benne, hogy Diana túléli a karambolt. Nem így történt. TV + Sztárok--Diana hercegnőről eddig nem ismert fotót tett közzé barátnője Rose Moncktonhttp://www.life.hu/sztarok/20180902-diana-hercegnorol-eddig-nem-ismert-fotot-tett-kozze-baratnoje-rose-monckton-a-twitteren.htmlDiana halálának 21. évfordulója alkalmából egyik közeli barátnője, Rose Monckton közzétett egy fotót, ahol a kép mellett azt is elmondta, miként emlékszik a hercegnőre. TV + Sztárok--Nem csak edz, bulizik is Verrasztó Dávidhttp://www.life.hu/sztarok/20180901-nem-csak-edz-bulizik-is-verraszto-david-uszo.htmlNem veti meg a bulizást a 30 éves világklasszis magyar úszó, Verrasztó Dávid. Közösségi oldalán is gyakran oszt meg fotókat szabadidejéről éppúgy, ahogy edzéseiről is.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSzabó Zsófi a Szenzációs négyesben a 20-asok csapatát erősítihttp://www.life.hu/sztarok/20180819-szabo-zsofi-a-szenzacios-negyesben-a-20asok-csapatat-erositi.htmlAz RTL Klub vadonatúj, saját gyártású showműsorának, a Szenzációs négyesnek a középpontjában A generációk csatája áll. Szabó Zsófi a 20+-osok csapatát erősíti Michl Juli, Oláh Gergő és Szalay Bence mellett.TV + SztárokOrigoAlekosz szerint a tetoválás a bűnözők önkifejezési eszközehttp://www.life.hu/sztarok/20180819-alekosz-vv-szerint-a-tetovalas-a-bunozok-onkifejezesi-eszkoze.htmlSzexpartnervadászat után most a tetoválószalonokról elmélkedik Alekosz. Hosszas posztot tett közzé a témában: mutatjuk. TV + Sztárok--Nem volt felhőtlen Diana hercegnő és az édesanyja kapcsolatahttp://www.life.hu/sztarok/20180819-nem-volt-felhotlen-diana-hercegno-es-az-edesanyja-frances-shand-kydd-kapcsolata.htmlDiana hercegnő egykori komornyikja Paul Burrell nemrég sokkoló részletet fedett fel Diana és az édesanyja, Frances Shand Kydd viszonyáról.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.