Felszedett kilói miatt támadják a kommentelők a várandós Kulcsár Edinát

terhesség komment Kulcsár Edina Csuti várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan világra hozza első gyermekét Kulcsár Edina. Ám most szembe kellett néznie a rosszindulatú kommentelőkkel, akik a várandósság alatt felszedett kilók miatt bántották. 

"Azt a lábat én nem dugnám ki" - írta az egyik kommentelő Kulcsár Edina fotójához, melyen bájos kismamaként pózol egy magasan felsliccelt ruhában. Rajongói máris védelmére keltek, ám ő sem hagyta szó nélkül, kedvesen vágott vissza a rosszindulatú hozzászólónak.

"Lerepült róla a ruha. Igen, husibb most mindenem, mint ahogyan a combom is, de miért takargassam? Ez is én vagyok, csak éppen egy másik állapotban, és büszkén viselem a plusz kilókat! Ha nem tetszik, akkor pörgess tovább. Ennyit tudok mondani" - írta Kulcsár Edina. Egy későbbi hozzászólásban pedig azt is kifejtette, hogy nagyon boldog a plusz kilóival, különösen azért, mert hamarosan lesz egy gyermeke.

#anyufoto : @krisztinajakab_photography

Szabó-Kulcsár Edina ❤️ (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

Kefir és Mariann feladná: otthagynák a Nyerő páros című műsorthttp://www.life.hu/sztarok/20180903-kefir-es-mariann-feladna-otthagynak-a-nyero-paros-cimu-musort.htmlElkeseredett a Nyerő páros két játékosa: Kefir és Mariann feladná a versenyt! TV + Sztárok--Szenzációs négyes: Oszvald Marika pankrátorként verekedett három férfival a színpadonhttp://www.life.hu/sztarok/20180903-szenzacios-negyes-oszvald-marika-pankratorkent-verekedett-harom-ferfival-a-szinpadon.htmlAz RTL Klub új műsorában a sztárok teljesen új oldalukat mutatják meg, Oszvald Marika például pankrátorként verekedett a színpadon. TV + SztárokOrigoKoroknyai Virág merész pózban napozott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180903-koroknyai-virag-meresz-pozban-napozott.htmlElég merész pózban napozott Koroknyai Virág kihasználva a nap utolsó sugarait! TV + SztárokOrigoBódy Sylvi eltávolodott a közösségi médiától, most újra jelentkezetthttp://www.life.hu/sztarok/20180903-body-sylvi-eltavolodott-a-kozossegi-mediatol-most-ujra-jelentkezett.htmlKevesebbet akar mutatni magából a közösségi médiában Bódi Sylvi, aki most újra jelentkezett Instagram-oldalán. Megmutatta követőinek, hova utazott. TV + SztárokOrigoElhunyt édesapjával együtt mondott mesét Szabó Zsófi: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180903-elhunyt-edesapjaval-egyutt-mondott-meset-szabo-zsofi.htmlSzabó Zsófi minden tévénézőt megríkatott azzal produkcióval, amit a Szenzációs Négyes című műsorban adott elő. Kiderült, ő maga is alig tudta visszatartani könnyeit. TV + Sztárok--Nyerő páros: Vasvári Vivien nagyon kiakadt Solti Ádámrahttp://www.life.hu/sztarok/20180903-nyero-paros-vasvari-vivien-nagyon-kiakadt-solti-adamra.htmlKő kövön nem maradt, miután Vasvári Vivi kritikát kapott Solti Ádámtól a Nyerő párosban: nem érzete jogosnak, ezért visszavágott. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.