Hamarosan megjelenik Rékasi Károly fiának, Zsigmondnak az első verseskötete

Détár Enikő költő lázadás Rékasi Zsigmond tüntetés vers Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan verseskötete jelenik meg Rékasi Károly és Détár Enikő fiának, Zsigmondnak.

Az utóbbi hónapokban többször is szerepelt a híradásokban Rékasi Károly és Détár Enikő közös nagyfia. A 17 éves Zsigmond saját bevallása szerint már fiatalkorában is szeretett rosszalkodni, de szülei sohasem korlátozták.

Mindig is céltudatos, önfejű lurkó voltam, egyetlen módon tudtak megfékezni a szüleim: felnőttként megbeszéltek velem mindent, és ésszerű keretek között szabadságot adtak. Küzdelmes lehetett velem, de engedték, hogy rövid idő alatt sok mindent megtapasztaljak. Gyerekként nagy hülyeségeket is elkövettem, ilyenkor jelezték, nem volt jó ötlet, de a gondolat szabadságát mindig meghagyták nekem" – nyilatkozta a Blikknek.

Détár Enikő és Rékasi Károly fiukkal, évekkel ezelőtt Forrás: Rostás Bianka/Life.hu

Zsigmond elárulta, igyekszik jó útra térni. Az utóbbi időben versírással foglalkozott, hamarosan meg is jelenik első kötete.

A kötetem életem három évét öleli fel: kezdődik a fiatalkori lázadásokkal, majd a Renegátlástalan nevű mozgalom megalakításán át jutok el a szeretet hirdetéséig slam poetryvel, ami modern kori költészeti műfaj. A szüleim is örülnek, hogy nyugodtabb életre váltottam."

Gáspár Evelin megszerezte diplomáját: Győzike hihetetlenül büszkehttp://www.life.hu/sztarok/20180904-gaspar-evelin-megszerezte-diplomajat-gyozike-hihetetlenul-buszke.htmlGáspár Győzike hihetetlenül büszke kislányára, ugyanis Evelin diplomát szerzett: ő az első a családban. TV + SztárokOrigoEldőlt Dzsudzsák Balázs sorsa: nem erre számítottak a focirajongókhttp://www.life.hu/sztarok/20180904-eldolt-dzsudzsak-balazs-sorsa-nem-megy-a-videotonhoz.htmlTegnap éjfélre véglegessé vált a Videoton kerete az EL-meccsekre, de Dzsudzsák nem írt alá hozzájuk - írja a Borsonline. TV + Sztárok--Pirner Alma tűsarkúban, szűk ruhában pakol gyermeke utánhttp://www.life.hu/sztarok/20180903-pirner-alma-tusarkuban-szuk-ruhaban-pakol-gyermekei-utan.htmlÓvodába ment Pirner Alma gyermeke. Az egzotikus tánc világbajnoka azt akarta megmutatni követőinek, hogy így már ő pakol a kicsi után, ám a kép nem sikerült túl életszerűre. TV + Sztárok--Felszedett kilói miatt támadják a kommentelők a várandós Kulcsár Edináthttp://www.life.hu/sztarok/20180903-felszedett-kiloi-miatt-tamadjak-a-kommentelok-a-varandos-kulcsar-edinat.htmlHamarosan világra hozza első gyermekét Kulcsár Edina. Ám most szembe kellett néznie a rosszindulatú kommentelőkkel, akik a várandósság alatt felszedett kilók miatt bántották. TV + SztárokOrigoGanxsta Zolee koncertjén nem lép fel Majka & Curtis, csak az egyikükhttp://www.life.hu/sztarok/20180903-ganxsta-zolee-koncertjen-nem-lep-fel-majka-curtis-csak-az-egyikuk.htmlA Maka & Curtis duóval lépett volna fel Ganxsta Zolee a Budapest parkban. Ám dönteniük kellett, hogy melyik tagját választják a drogbotrány miatt szétszakadt zenakarnak. TV + SztárokOrigoA Videotonban folytathatja Dzsudzsák Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20180903-a-videotonban-folytathatja-dzsudzsak-balazs.htmlLapértesülések szerint havi 20 millió forintért a Videotonhoz szerződik Dzsudzsák Balázs. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.