Íme azok a híres nők, akiknek volt viszonyuk testőrükkel: Dianától Heidi Klumig

Diana testőr viszony Heidi Klum Marla Maples
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába ismerik őket sokan, elszigetelten és magányosan élnek, és hiába van párkapcsolatuk, akkor is egyedül vannak: az ismert emberek élete sok esetben ilyen, így nem csoda, ha azzal az emberrel alakítanak ki intim viszonyt, aki ott van mellettük, az erős férfival, aki képes őket megvédeni, vagyis a testőrükkel. Nem egy példát láthattunk már erre, íme, néhány sztár, akinek volt kapcsolata őrzőjével.

Marla Maples

Marla Maples ""

A színésznő talán akkor vált a legismertebbé, amikor kiderült, hogy intim viszonyt folytat ki akkori férje, vagyis Donald Trump testőrével. Marla állítólag nagyon erőszakosan közeledett Spencer Wagner felé, legalábbis erről vallott később a férfi egykori felesége. "A férjem azt mesélte, megpróbálta őt behúzni az egyik hálószobába" - mondta a néhai testőr neje. A párost egyszer rajta is kapták az arra járőröző rendőrök, és bár mindent tagadtak, Spencert végül elbocsátották.

Diana

Diana Forrás: Getty Images/Georges De Keerle

A hercegné életében és szívében sok ember helyet kapott, de közülük csak egyetlen egyet szeretett teljes szívéből, ám soha nem nevezte meg név szerint az illetőt. Azt viszont bevallotta, hogy a biztonsági személyzetének tagjáról volt szó. "Mélyen beleszerettem valakibe, aki a biztonsági személyzetemben dolgozott, de kirúgták és megölték" - mondta egykor Diana, így pedig nem nehéz kitalálni, hogy kiről is lehetett szó: Barry Mannakee-ről beszélt, aki egy motorbalesetben hunyt el, de sokan máig megrendezett gyilkosságnak gondolják.

Heidi Klum

Heidi Klum Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Theo Wargo

Heidi Klum és Seal házasságánál nem tűnt semmi stabilabbnak, 2012-ben mégis szétváltak. mindenkit sokkolt a hír, de hamar kiderült, hogy mi is volt a szakítás oka: Heidi összeszűrte a levet testőrével, Martin Kirstennel, ezt bizonyították a párról Szardínián készült képek is. Seal annyival kommentálta a fotókat, hogy Heiditől többet várt volna, de így legalább mindenki tudja az okokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.