Nyerő páros: Vasvári Vivi ezúttal Tokár Tomit osztotta ki

Nyerő páros Tokár Tomi Vasvári Vivien RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasvári Vivi mindenkinek főzött lecsót a Nyerő párosban, de Tokár Tomiék lemaradtak a közös evésről. Ezt nem is hagyta szó nélkül a műsorvezető, beszólásáért pedig megkapta a magáét Vivitől. 

Vasvári Viviennel tényleg nem érdemes ujjat húzni, de Tokár Tomi megtette, és meg is kapta a magáét. Vivi egy hatalmas lecsót készített az egész csapatnak, azonban Tokár Tomiék lemaradtak róla, amit a műsorvezető meg is említett az asztaltársaságnak. Majd mikor Gáspár Laci kikaparta nekik a lábosban maradt ételt, Tomi a tányérba tekintve megkérdezte, hogy bogár van-e a lecsóban. Bár hozzátette, hogy csak viccel, Vivi nem hagyta szó nélkül a dolgot.

Vasvári Vivi ezúttal Tokár Tomit osztotta ki Forrás: RTL Klub

„Én szívvel-lélekkel csináltam a lecsót mindenkinek" – kezdte Vivi, majd Tokár Tomi ismét próbálta meggyőzni arról, hogy csak viccelt, de nem sikerült. „Számomra nem vicc, hogy a szívemet kirakom azért, hogy egyetek, és ha már főzök akkor mindenkinek, és idejöttök Tomi ilyen paraszt stílusban" – folytatta a panaszáradatot Vivi. Később Tomi ismét bocsánatot kért Vivitől és úgy tűnik, sikerült rendezniük a konfliktust.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.