Weisz Fanni újra találkozott édesanyjával, a modell elviharzott

2018.09.05. 20:38

Élő adásban üzent édeanyjának Weisz Fanni, majd a stúdió recepcióján is összefutottak, ahol váltottak néhány szót. Léránt Ágnes most elmondta, mi történt közöttük. 

A Mokka élő adásában üzent édesanyjának, Léránt Ágnesnek Weisz Fanni siket szépségkriálynő, akivel már régóta nem beszélnek. A stúdió recepcióján 1 év után összefutottak, a találkozásról és a fennálló helyzetről beszélt a műsor mai adásában az édesanya. A beszélgetésben részt vett Fanni gyermekkori barátnője, Szabadi Diána is. 

"Egy ici-picit az enyém volt, egy picit láttam, hogy rám figyel, kértem, hogy most nyugodjon meg, viselkedjen felnőttként, többen vagyunk itt, szépen figylejen rám, vannak problémák, amit meg kellene oldani. Erre ő azzal jött, hogy nem, bent volt az adóhivatalban, a cégbíróságon és minden rendben van" - mesélte találkozásuk részleteit Léránt Ágnes, Weisz Fanni édesanyja. Úgy látja, hogy lánya ki van borulva. 

Diána és Fanni 15 éves koruk óta ismerik egymást, de már vele is megszakította a kapcsolatot. Várta, hogy Fanni majd meghívja az esküvőjére, de nem így történt. "Kapcsolatban voltunk még akkor, és kérdezte, hogy szeretnék-e menni. Mondtam, hogy persze, a barátnőm vagy. Aztán letiltott és utána nem keresett" - mondta jeltolmács segítségével Szabadi Diána, akinek a véleményét kikérte Weisz Fanni arról, hogy meghívja-e anyját az esküvőre. Diána úgy látta, ez remek alkalom lenne a békülésre. 

Léránt Ágnes azt mondja, hogy nem kezeli kislányként lányát, de tudomásul kell vennie, hogy bizonyos helyzetekben segítségre van szüksége, például szerződéskötéskor. 

 

Weisz Fanniszépségkirálynőédesanyaveszekedésvitamodell