Weisz Fanni újra találkozott édesanyjával, a modell elviharzott

"Forrás: FEM3 Café " -
vita édesanya modell Weisz Fanni szépségkirálynő veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élő adásban üzent édeanyjának Weisz Fanni, majd a stúdió recepcióján is összefutottak, ahol váltottak néhány szót. Léránt Ágnes most elmondta, mi történt közöttük. 

A Mokka élő adásában üzent édesanyjának, Léránt Ágnesnek Weisz Fanni siket szépségkriálynő, akivel már régóta nem beszélnek. A stúdió recepcióján 1 év után összefutottak, a találkozásról és a fennálló helyzetről beszélt a műsor mai adásában az édesanya. A beszélgetésben részt vett Fanni gyermekkori barátnője, Szabadi Diána is.

"Egy ici-picit az enyém volt, egy picit láttam, hogy rám figyel, kértem, hogy most nyugodjon meg, viselkedjen felnőttként, többen vagyunk itt, szépen figylejen rám, vannak problémák, amit meg kellene oldani. Erre ő azzal jött, hogy nem, bent volt az adóhivatalban, a cégbíróságon és minden rendben van" - mesélte találkozásuk részleteit Léránt Ágnes, Weisz Fanni édesanyja. Úgy látja, hogy lánya ki van borulva.

Diána és Fanni 15 éves koruk óta ismerik egymást, de már vele is megszakította a kapcsolatot. Várta, hogy Fanni majd meghívja az esküvőjére, de nem így történt. "Kapcsolatban voltunk még akkor, és kérdezte, hogy szeretnék-e menni. Mondtam, hogy persze, a barátnőm vagy. Aztán letiltott és utána nem keresett" - mondta jeltolmács segítségével Szabadi Diána, akinek a véleményét kikérte Weisz Fanni arról, hogy meghívja-e anyját az esküvőre. Diána úgy látta, ez remek alkalom lenne a békülésre.

Léránt Ágnes azt mondja, hogy nem kezeli kislányként lányát, de tudomásul kell vennie, hogy bizonyos helyzetekben segítségre van szüksége, például szerződéskötéskor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.