Az olasz influenszer, Chiara Ferragni esküvője nagyobb érdeklődést váltott ki, mint Harryéké

Forrás: Instagram/Chiara Ferragni -
esküvő Harry Meghan Markle érdeklődés Chiara Ferragni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kétségtelen, hogy Harry és Meghan esküvője lázban tartotta az embereket, de úgy tűnik, hogy még náluk is nagyobb érdeklődést váltott ki az olasz influenszer és rapper házassága!

Hétvégén mondta ki a boldogító igent az olasz Chiara Ferragni, aki influenszerként tett szert hatalmas népszerűségre, Instagram-oldalát több mint 14 millió ember követi. A modell a Fedez nevű olasz rapperhez ment hozzá Szicíliában, az esküvőjük pedig a szakértők szerint nagyobb érdeklődésre tartott számot, mint Harry és Meghan menyegzője.

Az ő esküvőjük nagyobb hatást váltott ki, mint Harryéké Forrás: Instagram/Chiara Ferragni

A médiahatást vizsgáló szakértők szerint pontosan kétszerakkora volt az olasz esküvő értéke, mint Harryé és Meghané. Persze az esküvő sem volt olyan visszafogott: körhinta, óriáskerék és tűzijáték is volt a bulin - írja a Daily Mail.

Vasvári Vivi abortuszáról vallott a Nyerő párosbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180906-vasvari-vivi-abortuszarol-vallott-a-nyero-parosban.htmlVasvári Vivi könnyek között vallott arról, mennyi fájdalmon ment kerszetül, mire boldog lett: 18 évesen egy abortusza is volt. TV + SztárokOrigoMajkát megfenyegették, amiért kiteregette Curtis drogos ügyéthttp://www.life.hu/sztarok/20180906-majkat-megfenyeettek-amiert-kiteregette-curtis-drogos-ugyet.htmlMajka őszintén elmondtam indenkinek, hogy Curtis drogproblémái miatt nem folytatják tovább a közös munkát, ezzel viszont sok ellenséget szerzett a rapper. Nyilvánosan is megfenyegették a kiteregetés miatt. TV + Sztárok--Új férfi van Szulák Andrea életébenhttp://www.life.hu/sztarok/20180906-uj-ferfi-van-szulak-andrea-eleteben.htmlSzulák Andrea három éve egyedül neveli kislányát, de talán most újra sikerül párra lelnie. Úgy tűnik, újra van férfi az életében. TV + Sztárok--Csősz Bogi megunta a kritikákat, megmutatta magát retus nélkül ishttp://www.life.hu/sztarok/20180906-csosz-bogi-megunta-a-kritikakat-megmutatta-magat-retus-nelkul-is.htmlCsősz Bogi megunta, hogy követői folyton kritizálják megszerkesztett fotói miatt, ezért most feltöltött egy olyat is, amin egyáltalán nincs retus. TV + Sztárok--Meghosszabbították Pásztor Anna zaklatójának előzetes letartóztatásáthttp://www.life.hu/sztarok/20180906-meghosszabbitottak-pasztor-anna-zaklatojanak-elozetes-letartoztatasat.htmlKéssel a cipőjében jutott be az Anna & The Barbies koncertjére egy férfi, aki az énekesnőt, Pásztor Annát akarta megtámadni. A férfit elfogták, a bíróság és az ügyészség most úgy látja, hogy meghosszabbítják az előzetes letartóztatását. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoWeisz Fanni megmutatta azokat a papírokat, amelyek bizonyítják, nincs tartozásahttp://www.life.hu/sztarok/20180906-weisz-fanni-megmutatta-azokat-a-papirokat-amelyek-bizonyitjak-nincs-tartozasa.htmlWeisz Fanni papírokkal igazolta, hogy nem adócsaló és tartozása sincs az adóhivatal felé. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.