Szexszakértő elárulta, hány órakor kellene szexelni (18+)

Forrás: Shutterstock -
szex szakértő felnőtt óra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexuális együttlétre megvan a tökéletes időpont biológiailag, és egy szakértő el is árulta, hogy mikor érdemes összebújni.

Ha hiszed, ha nem, a szexuális együttlétre van tökéletes időpont, és a szakértő el is árulta, hogy mikor is kellene. A hormonszintünk hatalmas szerepet játszik a szexuális életünkben. A női nemi hormon a hajtóerő, amely a férfiakat is ösztönzi. Az emberek hormonszintjét vizsgálva kiderült, hogy a délután 3 a legjobb időpont arra, hogy a párok összebújjanak – írja a The Sun.

Ez a legjobb időpont a szexre "Forrás: Shutterstock "
Három pár vallott: ennyi ideig tart náluk a szex (18+)http://www.life.hu/intim/20180906-harom-par-vallott-ennyi-ideig-tart-naluk-a-szex.htmlAz intim együttlét időtartama minden párnál változó, és attól függ, hogy ők meddig akarják elnyújtani az élvezetet. Vannak, akik jobban szeretik a maraton a sprintnél, míg mások épp a gyors és szenvedélyes együttlétért vannak oda. Három pár lemérte, mennyi ideig is tart náluk ténylegesen a szex. Intim--Pilát Gábor: "A legtöbben életük végéig hajszolnak egy megfoghatatlan és elérhetetlen célt"http://www.life.hu/intim/20180904-pilat-gabor-a-celokrol-oregedesrol.htmlAz emberek gyakran abba a tévhitbe ringatják magukat, hogy amikor megöregszenek, akkor beköszöntenek majd a boldog nyugdíjas évek. Révbe érnek, és csak az unokák, illetve csak a reklámokból idealizált utazások töltik ki majd az életüket. IntimOrigoEke Angéla bizarr meztelen képet tett közzéhttp://www.life.hu/intim/20180905-eke-angela-bizarr-meztelen-kepet-tett-kozze.htmlEke Angéla színésznőt meztelenül örökítették meg, de természetesen nem hagyományos akt készült róla. IntimOrigo3 tipp arra, ha szeretnéd elnyújtani az orgazmust (18+)http://www.life.hu/intim/20180904-3-tipp-arra-ha-szeretned-elnyujtani-az-orgazmust.htmlÉpp csak, hogy ágyba bújtatok kedveseddel és máris úgy érzed, orgazmusod lesz? Cikkünkben adunk három tippet a férfiaknak, amivel tovább fenntartható az erekció. IntimThinkstockBizarr sorozat! Arc nélkül meztelenkednek csoportosan az emberek: fotók (18+)http://www.life.hu/intim/20180904-bizarr-sorozat-arc-nelkul-meztelenkednek-csoportosan-az-emberek.htmlKülönös pózokban fotózta le modelljeit Evelyn Bencicova: meztelenül, ám arc nélkül örökítette meg őket, furcsa helyeken és pózokban. IntimOrigoA történelem legnagyobb szexbotrányai: Róma leggazdagabb embere és a Vesta-szűzhttp://www.life.hu/intim/20180802-a-tortenelem-legnagyobb-szexbotranyai-roma-leggazdagabb-embere-es-a-vestaszuz.htmlCikksorozatunkban régi koroktól kalandozunk egészen a közelmúltig, és olyan pikáns, pajzán, polgárpukkasztó eseteket gyűjtünk össze, amelyek a maguk idejében világraszóló skandalumot okoztak. A harmadik részben az ókori Róma egyik leghatalmasabb embere és az ingatlantulajdonos Vesta-szűz esetét meséljük el. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.