párkapcsolat szerelem Szulák Andrea gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szulák Andrea három éve egyedül neveli kislányát, de talán most újra sikerül párra lelnie. Úgy tűnik, újra van férfi az életében.

Úgy tűnik, Szulák Andreára három évvel ezelőtti szakítása után végre újra rátalált a boldogság. Bár egyelőre még nem beszél párkapcsolatáról, minden jel arra utal, hogy van valaki az életében.

Ahogy belenézek a tükörbe, egy olyan nőt látok, aki jól van. Tudok szívből mosolyogni, és élvezem az életet. Alakulóban van valami, amiről babonából még nem árulhatok el többet" - nyilatkozta sejtelmesen a Story magazinnak.

Szulák Andrea végre újra boldog Fotó: M. Schmidt János/Origo

Bár három évvel ezelőtt nagyon megviselte a szakítás, kislánya miatt igyekezett tartani magát.

A kislányom aggódó típus, ezért is fontos, hogy jól legyek fizikailag, lelkileg, szakmailag, anyagilag. Ha én jól vagyok, ő is jól van. Nem a nevelésben hiszek, hanem a példamutatásban."

Sarka Kata és Hajdú Péter elváltakhttp://www.life.hu/sztarok/20180906-sarka-kata-es-hajdu-peter-elvaltak.htmlSarka Kata és Hajdú Péter kapcsolata több mint két éve ment tönkre, de a válást valamiért nem sikerült gyorsan elintézniük. Ha hihetünk azonban a legfrissebb értesüléseknek, nyár végére ezt is lezárták: a legnagyobb titokban elváltak. TV + SztárokOrigoBejelentést tettek a hatóságnál az RTL Klub új műsora, a Szenzációs négyes miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180906-bejelentest-tettek-a-hatosagnal-az-rtl-klub-uj-musora-a-szenzacios-negyes-miatt.htmlA Szenzációs négyes nem csak nem nyerte el a nézők tetszését, hanem egyenesen károsnak ítélte azt a Fiatal Családok Klubja: bejelentést tettek az NMHH-nál.TV + SztárokOrigoNem Rékasi Károly volt a hibás balesetében: a színész elsírta magáthttp://www.life.hu/sztarok/20180906-nem-rekasi-karoly-volt-a-hibas-baleseteben-a-szinesz-elsirta-magat.htmlRékasi Károly súlyos motorbalesetet szenvedett több mint 3 évvel ezelőtt, az első fokú ítélet azonban csak most született meg: nem a színész a hibás. Rékasi annyira megkönnyebbült, hogy el is sírta magát. TV + Sztárok--Tóth Andi dekoltázsa takarítás közben is nagyon mély: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180906-toth-andi-dekoltazsa-takaritas-kozben-is-nagyon-mely.htmlTóth Andi nem rejtegeti idomait még akkor sem, amikor takarít: aprócska felsőben tisztítja a házat. TV + SztárokOrigoMegnősült a Tankcsapda frontembere, Lukács László: fiatal lányt vett elhttp://www.life.hu/sztarok/20180906-megnosult-a-tankcsapda-frontembere-lukacs-laszlo-fiatal-lanyt-vett-el.htmlAugusztus elején röppent fel a hír, hogy Lukács László, a Tankcsapda frontembere megnősül. A menyasszony kilétéről azóta sem lehetett semmit tudni, most viszont meg is mutatta újdonsült feleségét a zenész. TV + Sztárok--Két pankrátor csapott össze élő adásban az RTL Klub műsorán: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180905-ket-pankrator-csapott-ossze-elo-adasban-az-rtl-klub-musoran.htmlKét pankrátor esett egymásnak az RTL Klub reggeli műsorában. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.