párkapcsolat szerelem Amerika Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hónapok óta tudjuk, hogy Radics Gigi szerelmes, de eddig titkolta, hogy a ki a választottja.

Radics Gigi elismerte, hogy valóban azzal a bahamai fiúval van együtt, akivel már korábban hírbe hozták. Kai Strachan statiszta volt Gigi klipjéban, amit Amerikában forgattak, ekkor jöttek össze. Az énekenső egyik közeli barátnője mesélt a Blikknek a románcról:
"Három hónapja vannak együtt, és nagyon szerelmesek! Még kint, Los Angelesben ismerkedtek meg, ahol Gigi a videóklipjét forgatta. Kai statiszta volt, és mivel voltak közös jeleneteik, sokat beszélgettek. Gigi már akkor tudta, hogy ennek még nincs vége. Szinte minden idejüket együtt töltötték kint, és megbeszélték, hogy megpróbálnak távkapcsolatban élni."


A barátnő azt ei elárulta, hogy a szerelmesek egész nap a telefonon lógnak, folyton üzeneteket küldözgetnek egymásnak. Nehéz nekik, hogy az időeltolódás miatt sokszor napokig nem tudnak beszélni, csak üzenni. Kai azonban nemrég itt volt Budapesten, Gigi születésnapjára érkezett, egy hetet tölthettek együtt. Kai a Radics családnál lakott, és mindenki nagyon megszerette őt.

A lap megkereste Gigit is, aki nem tagadta, hogy Kai a barátja, de szűkszavúan nyilatkozott:
"Igaz, nagyon szeretjük egymást, de ennél többet nem szeretnék mondani a magánéletemről."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.