Curtis miatt fenyegették meg Majkát: nyilvánosan tették ezt a közösségi oldalon

2018.09.07. 06:48

Majka a SZIN-en jelentette be, hogy Curtis drogploblémái miatt nem dolgoznak tovább együtt és megszűnik a formáció. Akkor sokan a rapper mellé álltak, ám legalább ennyien Curtist védték, amiért a nyilvánosság előtt teregette ki a szennyesét az ózdi hős. Ezúttal valaki egy nyilvános posztban fenyegette meg a sztárt.

Majka nyilvánosan teregette ki a szennyest: Curtis drogozik így feloszlatta a duót. Akkor sokan egyetértettek a rapperrel, sokan azonban a problémákkal küzdő sztár mellé álltak. Mikor már csitulni látszott a történet, valaki egy nyilvános posztban fenyegette meg Majkát és hívta fel régi ügyes-bajos dolgaira a fgyelmet. A kiírást már eltávolították a közösségi oldalakról, a Story magazinban azonban megírta az esetet. 

Strand fesztivál 2018, MajkaFotó: Rockstar Photographers

"Azért figyelj, Majoros, picit, Face-en nem vagy ismerősöm, mert te felejtesz, nekem meg mindegy már, de emlékszel? Na meg aztán a '90-es években mindenki táncolt? Akkor, öcsém, ezért a vezércseledért már egy ország nyílvánítana eltűntnek." - írta egy ismeretlen ember.

MajkaCurtisfenyegetésközösségi oldalnyilvános