Ganxsta Zolee Ganxta Zolee és a Kartel egészség egészséges életmód életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár kislánya születésével sokat változott Ganxsta Zolee élete, a szabadszájú rappert továbbra sem izgatja, mennyire él egészséges életmódot. Elmondása szerint mindenkinek úgy kell élnie, hogy jól érezze magát, ő pedig éppen ezt teszi.

Ganxsta Zolee több, mint húsz éve meghatározó arca a hazai zenei életnek. Munkásságát nemcsak a kemény rap slágerek, de szabadszájú, kissé öntörvényű stílusa is meghatározza. Mindebből nemrég Molnár Andi is kapott egy kis ízelítőt, hiszen a páros együtt szelte a várost az RTL Klubon látható Édesítő című műsorban. Ganxsta ekkor mesélt sajátos életformájáról.

Ganxsta Zolee néha leugrik az edzőterembe Forrás: Spotlight Media

"Ha nálam van a kislányom, akkor én viszem iskolába, fél hétkor kelek, aztán ha hazaértem visszafekszem aludni. Ha nincs nálam, akkor alszom akár délutánig is, néha lemegyek a konditerembe aztán folytatom a napot" - mesélte a rapper. Azonban még mielőtt bárki azt hitte volna, hogy Ganxsta az egészséges életmód híve lett, a zenész mindenkit kiábrándított.

Nem érdekli az egészséges életmód Forrás: Spotlight Media

"Nem, nem érdekel az egészséges életmód, lehányom. Én nem gondolkozom abban, csak abban, hogy jól érezzük magunkat itt a földön. Mindenkinek azt kell csinálni, ami jól esik. Ha neked az esik jól, ahogy te élsz, amit te teszel és bele tudsz nézni a tükörbe, akkor szerintem nincs semmi probléma az életedben. Még akkor is, ha mások azt mondják, hogy nem a helyes úton jársz" - összegezte életszemléletét Ganxsta Zolee, aki autóversenyzésben is bizonyít az Édesítő szombati adásában, 12:00-kor az RTL Klubon.

Sarka Kata ujján gyűrű csillog: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180907-sarka-kata-ujjan-gyuru-csillog.htmlSarka Kata legutóbbi fotóján jól látszik, hogy gyűrűsujját bizony egy ékszer díszíti. Vajon ez az, aminek tűnik? TV + SztárokOrigoMasterChef VIP: kiesett Tillahttp://www.life.hu/sztarok/20180907-masterchef-vip-kiesett-tilla.htmlA MasterChef VIP legutóbbi epizódjában Tillának kellett búcsúznia. TV + SztárokOrigoGyanús fotó készült Meghan Markle-ről: az alattvalók szerint babát várhathttp://www.life.hu/sztarok/20180907-gyanus-foto-keszult-meghan-marklerol-az-alattvalok-szerint-babat-varhat.htmlFriss fotók készültek Meghan Markle-ről és Harry hercegről. A hercegné ismét csodásan festett kék ruhájában, a rajongóknak azonban mégsem ez tűnt fel elsőnek, hanem az, hogy furcsán domborodik a pocakja. Lehet, hogy babát vár? TV + Sztárok--Pásztor Anna üzent támadója édesanyjának: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180907-pasztor-anna-uzent-tamadoja-edesanyjanak.htmlPásztor Anna a Facebookon, egy videón keresztül üzent támadója édesanyjának, barátainak. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoNyerő Páros: Kefir szerelme, Mariann beszólt Solti Ádám párjának, Berninekhttp://www.life.hu/sztarok/20180907-nyero-paros-kefir-szerelme-mariann-beszolt-solti-adam-parjanak-berninek.htmlKefir kedvese, Mariann még egy utolsót odaszúrt Solti Ádám szerelmének, Berninek mielőtt elhagyták volna a Nyerő Páros villáját. TV + Sztárok--Esztergályos Cecília és Spáh Dávid is reagált Ádám Tamás halálhírérehttp://www.life.hu/sztarok/20180907-esztergalyos-cecilia-es-spah-david-is-reagalt-adam-tamas-halalhirere.htmlTragikus hirtelenséggel hunyt el Ádám Tamás színész, mindössze 66 évesen. Barátait teljesen letaglózta a színész halálának híre. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.