Ganxsta Zolee-t nem érdekli az egészséges életmód

2018.09.07. 13:13

Bár kislánya születésével sokat változott Ganxsta Zolee élete, a szabadszájú rappert továbbra sem izgatja, mennyire él egészséges életmódot. Elmondása szerint mindenkinek úgy kell élnie, hogy jól érezze magát, ő pedig éppen ezt teszi.

Ganxsta Zolee több, mint húsz éve meghatározó arca a hazai zenei életnek. Munkásságát nemcsak a kemény rap slágerek, de szabadszájú, kissé öntörvényű stílusa is meghatározza. Mindebből nemrég Molnár Andi is kapott egy kis ízelítőt, hiszen a páros együtt szelte a várost az RTL Klubon látható Édesítő című műsorban. Ganxsta ekkor mesélt sajátos életformájáról.

Ganxsta Zolee néha leugrik az edzőterembeForrás: Spotlight Media

"Ha nálam van a kislányom, akkor én viszem iskolába, fél hétkor kelek, aztán ha hazaértem visszafekszem aludni. Ha nincs nálam, akkor alszom akár délutánig is, néha lemegyek a konditerembe aztán folytatom a napot" - mesélte a rapper. Azonban még mielőtt bárki azt hitte volna, hogy Ganxsta az egészséges életmód híve lett, a zenész mindenkit kiábrándított.

Nem érdekli az egészséges életmódForrás: Spotlight Media

"Nem, nem érdekel az egészséges életmód, lehányom. Én nem gondolkozom abban, csak abban, hogy jól érezzük magunkat itt a földön. Mindenkinek azt kell csinálni, ami jól esik. Ha neked az esik jól, ahogy te élsz, amit te teszel és bele tudsz nézni a tükörbe, akkor szerintem nincs semmi probléma az életedben. Még akkor is, ha mások azt mondják, hogy nem a helyes úton jársz" - összegezte életszemléletét Ganxsta Zolee, aki autóversenyzésben is bizonyít az Édesítő szombati adásában, 12:00-kor az RTL Klubon.

Ganxsta Zoleeegészségegészséges életmódGanxta Zolee és a Karteléletmód