MasterChef VIP: kiesett Tilla

Forrás: Televíziós Újságírók Díja -
műsorvezető Tilla MasterChef VIP Till Attila kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A MasterChef VIP legutóbbi epizódjában Tillának kellett búcsúznia.

Újabb híresség intett búcsút a MasterChef VIP-nak: ezúttal Tillának kellett távoznia a műsorból. Az adás utolsó pillanatai megint nagyon izgalmasak voltak, a továbbjutás Nagy Katalin és a műsorvezető között dőlt el. A séfek végül úgy döntöttek, a színésznőnek kell bent maradnia.

Tilla viszonylag jól fogadta a kiesést, a műsor végén elmondta, hogy nagyon élvezte a műsort, rengeteg tapasztalatot gyűjtött.

Megjött a kedvem a főzéshez! Eszembe jutott, ha lesz még egy ilyen széria, felszívom magam és visszajövök! Nagyon jó volt itt lenni. Hullanak a pasik... Már csak egy férfi van versenyben."

Gyanús fotó készült Meghan Markle-ről: az alattvalók szerint babát várhathttp://www.life.hu/sztarok/20180907-gyanus-foto-keszult-meghan-marklerol-az-alattvalok-szerint-babat-varhat.htmlFriss fotók készültek Meghan Markle-ről és Harry hercegről. A hercegné ismét csodásan festett kék ruhájában, a rajongóknak azonban mégsem ez tűnt fel elsőnek, hanem az, hogy furcsán domborodik a pocakja. Lehet, hogy babát vár? TV + Sztárok--Esztergályos Cecília és Spáh Dávid is reagált Ádám Tamás halálhírérehttp://www.life.hu/sztarok/20180907-esztergalyos-cecilia-es-spah-david-is-reagalt-adam-tamas-halalhirere.htmlTragikus hirtelenséggel hunyt el Ádám Tamás színész, mindössze 66 évesen. Barátait teljesen letaglózta a színész halálának híre. TV + Sztárok--Pásztor Anna üzent támadója édesanyjának: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180907-pasztor-anna-uzent-tamadoja-edesanyjanak.htmlPásztor Anna a Facebookon, egy videón keresztül üzent támadója édesanyjának, barátainak. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoGyógyszermérgezés okozhatta a Família Kft. sztárjának, Ádám Tamásnak a haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20180907-gyogyszermergezes-okozhatta-a-familia-kft-sztarjanak-adam-tamasnak-a-halalat.htmlA Família Kft. sztárját, Ádám Tamást holtan találták otthonában. A rendőrség sokáig helyszínelt, az idegenkezűséget kizárták, mostanra pedig az is kiderült, mi okozhatta a színész tragikus halálát. TV + Sztárok--13 év után előkerült Judy Garland legendás cipőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180906-13-ev-utan-elokerult-judy-garland-legendas-cipoje-oz.htmlÚgy tűnik, előkerült Judy Garland cipője, amelyet az Óz, a csodák csodája című filmben viselt. TV + Sztárok--Ezért égetik a Nike cipőjüket az amerikaiakhttp://www.life.hu/sztarok/20180906-ezert-egetik-a-nike-cipojuket-az-amerikaiak.htmlEgyre több amerikai égeti a Nike cipőjét, méghozzá a csatorna legújabb reklámja miatt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.