Ádám Tamás ismerősei szerint a színész véletlenül vehetett be több gyógyszert

Forrás: MTI/Arnold Éva -
öngyilkos színész Família Kft. öngyilkosság gyógyszer túladagolás Ádám Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Família Kft. egykori sztárját, a 66 éves Ádám Tamást holtan találták otthonában a minap. A rendőrség sokáig helyszínelt, az idegenkezűséget kizárták, mostanra pedig az is kiderült, a színész tragikus halálát gyógyszermérgezés okozta. 

Hogy a gyógyszertúladagolás miként történhetett, nem tudni, vannak, aik úgy gondolják, a színész szándékosan vett be több gyógyszert, de ismerősei, és barátai ezt cáfolják. Ezt támasztja alá az is, hogy a színész élete utolsó napjaiban is aktívan posztolt a közösségi oldalon, illetve erre utal egykori kollégája, Esztergályos Cecília Mokkában tett nyilatkozata is, amelyből kiderült: ugyan a színész lemondta azt a közönségtalálkozót, amelyre együtt utaztak volna, de nem depresszió, hanem egy családi program miatt.

A Família Kft. televíziós sorozat egykori főszereplőjeként Esztergályos Cecíliával Forrás: MTI/Arnold Éva

"Olvastuk, hogy Tamás lakásáról több szatyornyi gyógyszert foglaltak le a helyszínelő rendőrök...Nem volt fiatal, biztosan voltak olyan egészségügyi problémái, amikre gyógyszereket szedett, de hogy ezekből szándékosan többet vett volna be a kelleténél, az elképzelhetetlen. Mi sokkal inkább gyógyszerbalesetre gondolunk" - mondta a színész kedvenc pubjának egy törzsvendége a Ripostnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.