Előkerült egy régi levél, amelyet Fülöp herceg írt Dianának

Forrás: AFP/Leon Neal -
házasság Károly herceg Fülöp herceg Camilla hercegné Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előkerült egy 1992-es kézzel írott levél, amelyet Fülöp herceg küldött Dianának. Ebből kiderül, a herceg nagyon szerette menyét és támogatta őt Károllyal szemben.

A Mirror birtokába került egy levél, amelyet 1992-ben írt Fülöp herceg Dianának. A dokumentumból kiderült, a herceg nagyra becsülte menyét és támogatta őt. Fiát, Károlyt egyszerűen butának nevezte, azért, mert az ő pozíciójában képes mindenét kockáztatni egy olyan nőért, mint Camilla.

Soha nem gondoltuk volna, hogy miatta hagy el téged. Meg sem fordult a fejünkben..."

Fülöp herceg 1992-ben levelet írt Dianának Forrás: AFP/Leon Neal

Fülöp emellett felajánlotta Dianának, hogy megpróbál békét teremteni közte és Károly között.

Csak ismételni tudom, amit eddig is mondtam. Mindent megteszek annak érdekében, hogy rendbe jöjjenek a dolgok közted és Károly között. De sajnos el kell, hogy ismerjem, nincs házasság-tanácsadói tehetségem."

A herceg ugyanakkor tisztázta menyével, hogy Diana sem tarthat szeretőket, mert ebben az esetben nem fogják őt támogatni. Utalt továbbá arra is, hogy a hercegnő viselkedése is hozzájárulhatott ahhoz, hogy Károly és Camilla ismét közel került egymáshoz.

Így csókolja új szerelme Hódi Pamelát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180909-igy-csokolja-uj-szerelme-hodi-pamelat-foto.htmlBerki Krisztián exe, Hódi Pamela szerelmes fotót posztolt. Így szereti őt új párja, Bence egy hosszú hét után. TV + Sztárok--Óriási balhé a New York-i divathéten: Cardi B rátámadt Nicki Minajrahttp://www.life.hu/sztarok/20180909-oriasi-balhe-a-new-yorki-divatheten-cardi-b-ratamadt-nicki-minajra.htmlCardi B a New York-i divathét egyik buliján nekiment vetélytársának, Nicki Minajnak. TV + Sztárok--Nánási Pál megmutatta a meztelen Ördög Nórát: csak egy törölköző van a fejénhttp://www.life.hu/sztarok/20180909-nanasi-pal-megmutatta-a-meztelen-ordog-norat-csak-egy-torolkozo-van-a-fejen.htmlÖrdög Nóra 37 éves lett, amit a férjével, Nánási Pállal egy írországi utazással ünnepeltek meg. Több fotót is megosztottak közösségi oldalukon a kirándulásról, többek között egy olyant is, amin a műsorvezető meztelen.TV + Sztárok-- Gáspár Laciék és Veiszer Alindáék a Nyerő Páros a többség szerinthttp://www.life.hu/sztarok/20180908--gaspar-laciek-es-veiszer-alindaek-a-nyero-paros-a-tobbseg-szerint-rtl-klub.htmlA párok azt a feladatot kapták, hogy aszerint rakják sorba a még játékban lévő 6 párt, hogy kit tartanak a legnyerőbb és a legkevésbé nyerő párosnak. TV + SztárokOrigoNehéz kihívással kellett szembenézniük a Nyerő páros játékosainakhttp://www.life.hu/sztarok/20180908-nehez-kihivassal-kellett-szembenezniuk-a-nyero-paros-jatekosainak-teriszony.htmlA Nyerő páros legnehezebb kihívását kellett teljesíteniük pénteken a párosoknak. A függőhídon való átkelés túlzás nélkül mindenkit megviselt, most megmutatjuk, miként sikerült nekik. TV + SztárokOrigoÍgy nézett ki Kim Kardashian 20 évvel ezelőtthttp://www.life.hu/sztarok/20180908-igy-nezett-ki-kim-kardashian-10-evvel-ezelott-1998ban.html20 év alatt a legtöbbünk rengeteget változik, de egy fotó tanúsága szerint Kim Kardashián még ennél is többet. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.