Csepregi Éva előző házának előző tulajdonosa öngyilkos akart lenni a házban

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
ház babona fekete macska öngyilkosság Csepregi Éva Neoton Familia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fontos események előtt horoszkópot készíttet, tart a fekete macskáktól, bizonyos babonákat figyelembe vesz, ezért is rendítette meg, amikor megtudta, hogy előző házának előző tulajdonosa otthonában akasztotta fel magát. 

A Neoton Família énekesnője, Csepregi Éva nem volt babonás, ám megtudta, hogy előző házának előző tulajdonosa otthonában akasztotta fel magát. Szerencsére időben megtalálták, így megmentették életét.

A ház a 13-as szám alatt van, azóta figyel az egybeesésekre, ám következő nagykoncertjük is 13-ára esik, szerencsére nem pénteken.

Csepregi Éva később elköltözött a házból Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Van bennem egy kettősség, főleg azóta, amióta Tahitótfalun beköltöztem ebbe a házba. Előtte nem szólt senki, csak miután beköltöztem, akkor hallottam ezt a történetet. Valaki felakasztotta magát a házban, de még idejében levágták, tehát nem halt meg az illető" - mondta a Borsnak Csepregi Éva.

Megrendítette az eset, ám csak később költözött el. Az énekesnő egyébként minden fontos esemény előtt horoszkópot készíttet, és az is előfordult, hogy lemondott egy fellépést, mert egy természetgyógyász barátja ezt javasolta. A fekete macskákat sem szereti. "Ez azért van, mert amikor egyszer a kocsim előtt átszaladt, a parkolóban megsérült a kocsim" - mesélte az énekesnő.

Pintér Tibor fia, Máté szépségversenyt nyerthttp://www.life.hu/sztarok/20180911-pinter-tibor-fia-mate-szepsegversenyt-nyert.htmlA Nemzeti Lovas Színház igazgatója, Pintér Tibor nagyon büszke fiára, hiszen korosztályában ő lett a legszebb fiú az országban. Tenya azonban azt szeretné, ha fia nem csak szépségére alapozna, rendes szakma tanulására biztatja. TV + SztárokOrigoNádai Anikó mellszelfit lőtthttp://www.life.hu/sztarok/20180911-nadai-aniko-mellszelfit-lott.htmlNádai Anikó autóban villantotta meg dekoltázsát. TV + SztárokOrigoCsisztu Zsuzsa és férje különleges helyen születésnapoztakhttp://www.life.hu/sztarok/20180911-csisztu-zsuzsa-es-ferje-kulonleges-helyen-szuletesnapoztak.htmlFérje születésnapját ünnepelték Csisztu Zsuzsáék, ehhez pedig egy különleges helyet választottak. Így ünnepelt a pár. TV + SztárokOrigoFésűs Nelly rúdtánccal lepte meg férjét: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180911-fesus-nelly-rudtanccal-lepte-meg-ferjet.htmlFésűs Nelly szexi produkcióval varázsolta el férjét az RTL Klub műsorában: egy dögös rúdtáncot mutatott be. TV + SztárokOrigoMeghalt a vízszerelő, aki Lagzi Lajcsi ártatlanságát bizonyíthatta volnahttp://www.life.hu/sztarok/20180911-meghalt-a-vizszerelo-aki-lagzi-lajcsi-artatlansagat-bizonyithatna.htmlKözüzemi csalás miatt indult eljárás Lagzi Lajcsi ellen évekkel ezelőtt, a büntetőperben nagy szerepet kaptak azok a szakemberek, akikkel a zenész együtt dolgozott az elmúlt években. Köztük a vízszerelő, vagyis a hatodrendű vádlott, aki tragikus módon a kórházi kezelése alatt életét vesztette. Lajcsi szerint ő ennek a pernek az első halálos áldozata. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka és Dudás Dániel kapcsolatáról vallott egy bennfenteshttp://www.life.hu/sztarok/20180911-katinka-es-dudas-daniel-kapcsolatarol-vallott-egy-bennfentes.htmlÚjra szédületes formában van Hosszú Katinka, ezt bizonyítja a Világkupán nyújtott teljesítménye. Ehhez természetesen új edzőjének is köze van, de nem elhanyagolható Dudás Dániel szerepe sem. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.