A MasterChef VIP forgatásán érte baleset Nyári Károlyt

Forrás: Instagram/Nyári Károly -
Nyári Károly koncert baleset MasterChef VIP kés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kis híján veszélybe került Nyári Károly zongorakoncertje, ugyanis a híresség elvágta az ujját a MasterChef VIP forgatásán.

Már több baleset is érte a hírességeket a MasterChef VIP műsorban: a többségnek az éles késekkel gyűlt meg a baja.Gondoljunk csak Tillára, akinek ujjából szinte ömlött a vér, de a forgatás nem állhatott le.

Nyári Károly is félt attól, hogy hasonló történik vele: zongoristaként nagyon fontos, hogy vigyázzon az ujjaira, hiszen akár a koncertjei is veszélybe kerülhetnek. Félelme szinte valósággá vált...

Meg is csúszott a kés és sikerült is egy kisebb balesetet okozni. Szerencsém volt, én nem kerültem a baleseti sebészetre, mint előttem néhány versenytársam, de engem is el kellett látnia a stúdióban helyet foglaló orvosnak. Hatalmas kő esett le a szívemről, hiszen, ha levágom az ujjam végét, vagy egy mélyebb sérülés miatt össze kell varrni a kezemet, képtelen lettem volna zongorázni, le kellett volna mondanom a koncertjeimet" – nyilatkozta a Ripostnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.