Állást ajánl Nánási Pál és Ördög Nóra: videóban mesélték el, mi lenne a feladat

Nánási Pál Ördög Nóra állásajánlat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra és Nánási Pál hobbiból kezdték annak idején a vlogolást, ám ez olyan jól sikerült, hogy saját csatornát is indítottak. Rengeteg feladattal jár a videókészítés, így segítségre van szükségük. Álláshírdetést adtak fel.

Vlogbejegyzésükben mesélték el Ördög Nóráék, hogy egy olyan kollégára van szükségük, aki tud nekik segíteni a videók vágásában ugyanis a munkáik mellett már nem bírják ezt a hatalmas megterhelést. Mutatjuk.

Liptai Claudia Édeskettes című színpadi műsorában Majka Curtis drogproblémáival poénkodott: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180912-liptai-claudia-edeskettes-cimu-szinpadi-musoraban-majka-curtis-drogproblemaival-poenkodott-video.htmlMajka Liptai Claudia és Pataki Ádám vendége volt még februárban az Édeskettes című színpadi főzőműsorban, ahol Curtis drogproblémáival poénkodott. A felvétel óta ez a poén a visszájára fordult, ugyanis pont emiatt vált szét a népszerű Majka-Curtis formáció.TV + Sztárok--A rehabon lévő Ben Afflecket látogatja playmate barátnője, Shauna Sextonhttp://www.life.hu/sztarok/20180911-a-rehabon-levo-ben-afflecket-latogatja-playmate-baratnoje-shauna-sexton.htmlNemrégiben került be a Miamiban lévő rehabilitációs központba Ben Affleck alkholfüggősége miatt. Testvére szerint jól halad az elvonókúrával, látgatja őt barátnője, Shauna Sexton is, ám a család ennek nem örül. TV + Sztárok--Pataky Attila felesége is hisz a földönkívüliek létezésébenhttp://www.life.hu/sztarok/20180911-pataky-attila-felesege-is-hisz-a-foldonkivuliek-letezeseben.htmlKöztudott, hogy Pataky Attila zenész hisz a földönkívüliek létezésében. Állítása szeirnt már többször megtapasztalta, hogy nem csak mese az egész. Kiderült, hogy felesége, Orsi is hisz abban, amiben a ő. TV + Sztárok--Kamilla hercegné nem akarta Katalint: csinosnak, de ostobának tartottahttp://www.life.hu/sztarok/20180911-kamilla-hercegne-nem-akarta-katalint-csinosnak-de-ostobanak-tartotta.htmlKamilla a királyi család legnépszerűtlenebb tagja, és ezzel sem fogja belopni magát az emberek szívébe: mint kiderült, el akarta választani Vilmost és Katalint egymástól. TV + Sztárok--Merész fotót posztolt magáról a medence mellől Baukó Évahttp://www.life.hu/sztarok/20180911-meresz-fotot-posztolt-magarol-a-medence-mellol-bauko-eva.htmlBaukó Éva piros fürdőruhában mutatta meg formás melleit. TV + Sztárok--Csisztu Zsuzsa és férje különleges helyen születésnapoztakhttp://www.life.hu/sztarok/20180911-csisztu-zsuzsa-es-ferje-kulonleges-helyen-szuletesnapoztak.htmlFérje születésnapját ünnepelték Csisztu Zsuzsáék, ehhez pedig egy különleges helyet választottak. Így ünnepelt a pár. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.