Fürdőruhában mutatta meg pocakját Voksán Virág

terhesség szexi Voksán Virág DJ fürdőruha várandósság kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Voksán Virág néhány hét múlva életet ad első gyermekének, de előtte még bevállalt egy merész, fürdőruhás fotózást.

Voksán Virág szexi Minnie egérként pózol friss fotóján a közösségi oldalon. A DJ lassan a terhessége vége felé közeledik, de még gyorsan bevállalt egy kismamafotózást. Pocakját egy zöld fürdőruhába bújtatta, a fején pedig két fekete fület és egy nagy masnit visel.

Fresh Andi már nem szingli többé: barátjába szeretett belehttp://www.life.hu/sztarok/20180912-fresh-andi-mar-nem-szingli-tobbe-baratjaba-szeretett-bele.htmlNagy örömről számolt be Fresh Andi, de csak szűkszavúan: újra szerelmes.TV + SztárokOrigoOperettszínház: visszavonta pályázatát Kerényi Miklós Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20180912-operettszinhaz-visszavonta-palyazatat-kerenyi-miklos-gabor.htmlKerényi Miklós Gábor visszatért a Budapesti Operettszínházba, de csupán egy társulati gyűlés erejéig. TV + Sztárok--Weisz Fanni barátja állítja, látta, hogy férje hátba veri a modellthttp://www.life.hu/sztarok/20180912-weisz-fanni-baratja-allitja-latta-hogy-ferje-hatba-veri-a-modellt.htmlMár nem csak Weisz Fanni barátnője állítja, hogy látta, férje megüti a modellt, hanem egy másik barát is. TV + SztárokOrigoGesztesi Károly esett ki a MasterChef VIP versenyébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180912-gesztesi-karoly-esett-ki-a-masterchef-vip-versenyebol.htmlA MasterChef VIP-ból ismét távoznia kellett egy versenyzőnek, a séfek úgy döntöttek, Gesztesi Károly teljesítménye nem volt elég a továbbjutáshoz. TV + SztárokOrigoCsepregi Éva előző házának előző tulajdonosa öngyilkos akart lenni a házbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180911-csepregi-eva-elozo-hazanak-elozo-tulajdonosa-ongyilkos-akart-lenni-a-hazban.htmlA fontos események előtt horoszkópot készíttet, tart a fekete macskáktól, bizonyos babonákat figyelembe vesz, ezért is rendítette meg, amikor megtudta, hogy előző házának előző tulajdonosa otthonában akasztotta fel magát. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKamilla hercegné nem akarta Katalint: csinosnak, de ostobának tartottahttp://www.life.hu/sztarok/20180911-kamilla-hercegne-nem-akarta-katalint-csinosnak-de-ostobanak-tartotta.htmlKamilla a királyi család legnépszerűtlenebb tagja, és ezzel sem fogja belopni magát az emberek szívébe: mint kiderült, el akarta választani Vilmost és Katalint egymástól. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.