Kiderült, kik lesznek a Csak show és más semmi szereplői

szereplők TV2 Csak show és más semmi Vastag Csaba Tatár Csilla Koholák Alexandra Schobert Norbert Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Apránként tudhattunk meg információkat arról, hogy milyen is lesz a TV2 új show-műsora, a Csak show és más semmi. A szereplők nevei is szépen sorban derültek ki, most azonban már tudni lehet az összes nevet. 

Nagyszabásúnak ígérkezik a TV2 új show-műsora, a Csak show és más semmi, amelyről folyamatosan tudattak újabb és újabb részleteket a nézőkkel.

A szereplőkről is apránként szerezhettünk információt kisvideók segítségével, ám mostanra már tudni lehet, kiket is láthatunk majd a képernyőn. Most olyan videót tettek közzé, melyben az összes szereplő látható.

Íme a végleges lista:

Sztárpárok, akik különleges módon találkoztak: Blake Lively és Ryan Reynolds története sem hétköznapihttp://www.life.hu/sztarok/20180912-sztarparok-akik-kulonleges-modon-talalkoztak.htmlA sztárpárok életét mindig is nagy érdeklődés övezte, ám az sokszor marad titok, hogyan is kezdődött a kapcsolatuk. Az ismerkedési szakaszt ugyanis megpróbálják a legnagyobb titokban tartani a celebek, így arra, hogyan lobbant lángra köztük a szikra sokszor csak évekkel később derül fény, és bizony vannak köztük bőven olyanok, akik igazán különleges módon szerettek egymásba. Blake Lively és Ryan Reynolds szerelmének története sem mindennapi. TV + SztárokOrigoNick Jonas és Priyanka Chopra Harry herceget és Meghan Markle-t koppintjahttp://www.life.hu/sztarok/20180912-nick-jonas-es-priyanka-chopra-harry-herceget-es-meghan-marklet-koppintja.htmlNick Jonas és Priyanka Chopra szinte pontosan ugyanolyan eljegyzési fotót készíttetett, mint Meghan Markle és Harry herceg. TV + Sztárok--Puskás Péter élete legnehezebb feladatának tartja az X-Faktor válogatójáthttp://www.life.hu/sztarok/20180912-puskas-peter-elete-legnehezebb-feladatanak-tartja-az-xfaktor-valogatojat.htmlPuskás Peti szakmailag több lábon áll és mindenütt sikert sikerre halmoz, ennek ellenére nagyon is két lábbal jár a földön. Az InStyle szeptemberi számában nem csak az új kihívásokról, az X-Faktorról és arról mesél, hogyan tud ennyi projektben helytállni állni egyszerre, de azt is elárulja, mi változott benne a kezdeti, megasztáros időszak óta. TV + Sztárok--Töltött fegyverrel kapták el a repülőtéren David Henrie színészthttp://www.life.hu/sztarok/20180912-toltott-fegyverrel-kaptak-el-a-repuloteren-david-henrie-szineszt.htmlA Disney Channel népszerű színészét, David Henrie-t a Los Angeles-i nemzetközi repülőtéren kapták el a biztonságiak, maikor töltött fegyvert találtak a csomagjában. A sztár közösségi oldalán kért bocsánatot. TV + Sztárok--Bíró Ica 85 millió forintért árulhatja egyik ingatlanáthttp://www.life.hu/sztarok/20180912-biro-ica-85-millio-forintert-arulja-egyik-ingatlanat.htmlA jelek szerint árulja egyik ingatlanát Bíró Ica, hogy ki tudja fizetni tartozását. Devizahitele ugyanis háromszorosára nőtt ez eredetinek. TV + SztárokOrigoA MasterChef VIP forgatásán érte baleset Nyári Károlythttp://www.life.hu/sztarok/20180912-a-masterchef-vip-forgatasan-erte-baleset-nyari-karoly.htmlKis híján veszélybe került Nyári Károly zongorakoncertje, ugyanis a híresség elvágta az ujját a MasterChef VIP forgatásán. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.