Kerényi Miklós Gábor igazgató Operettszínház pályázat botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kerényi Miklós Gábor visszatért a Budapesti Operettszínházba, de csupán egy társulati gyűlés erejéig.

Kerényi Miklós Gábor is megjelent azon a társulati gyűlésen, amelyet a Budapesti Operettszínház vezetésére kiírt pályázat miatt tartottak kedd délután. A színház dolgozói az eseményen meghallgathatták a jelölteket.

Egyszer azonban váratlan fordulat történt, Kero beszédében bejelentette, visszavonja pályázatát, nem szeretne igazgató lenni.

Szeretnék elnézést kérni mindenkitől, akit bántottam vagy megbántottam. Tudom, hogy nem leszek igazgató, nem is akarok az lenni. Két dolog miatt vagyok itt, az egyik, hogy jelezzem, hogy nem értek egyet Lőrinczy György pályázatával, a másik, hogy elbúcsúzhassak. De be kellett adnom egy pályázatot ahhoz, hogy beszélhessek a társulattal" – idézi Kero szavait a Blikk.

Kerényi Miklós Gábor visszavonta pályázatát Forrás: MTI/Kallos Bea
Testvére szerint túl nagy a feneke Mádai Viviennekhttp://www.life.hu/sztarok/20180911-testvere-szerint-tul-nagy-a-feneke-madai-viviennek.htmlSaját testvére szólt be Mádai Viviennek: szerencsére nem gondolta komolyan, csak viccelődött. TV + Sztárok--Weisz Fanni barátja állítja, látta, hogy férje hátba veri a modellthttp://www.life.hu/sztarok/20180912-weisz-fanni-baratja-allitja-latta-hogy-ferje-hatba-veri-a-modellt.htmlMár nem csak Weisz Fanni barátnője állítja, hogy látta, férje megüti a modellt, hanem egy másik barát is. TV + SztárokOrigoGesztesi Károly esett ki a MasterChef VIP versenyébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180912-gesztesi-karoly-esett-ki-a-masterchef-vip-versenyebol.htmlA MasterChef VIP-ból ismét távoznia kellett egy versenyzőnek, a séfek úgy döntöttek, Gesztesi Károly teljesítménye nem volt elég a továbbjutáshoz. TV + SztárokOrigoÁllást ajánl Nánási Pál és Ördög Nóra: videóban mesélték el, mi lenne a feladathttp://www.life.hu/sztarok/20180912-allast-ajanl-nanasi-pal-es-ordog-nora-videoban-meseltek-el-mi-lenne-a-feladat.htmlÖrdög Nóra és Nánási Pál hobbiból kezdték annak idején a vlogolást, ám ez olyan jól sikerült, hogy saját csatornát is indítottak. Rengeteg feladattal jár a videókészítés, így segítségre van szükségük. Álláshírdetést adtak fel.TV + SztárokOrigoLiptai Claudia Édeskettes című színpadi műsorában Majka Curtis drogproblémáival poénkodott: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180912-liptai-claudia-edeskettes-cimu-szinpadi-musoraban-majka-curtis-drogproblemaival-poenkodott-video.htmlMajka Liptai Claudia és Pataki Ádám vendége volt még februárban az Édeskettes című színpadi főzőműsorban, ahol Curtis drogproblémáival poénkodott. A felvétel óta ez a poén a visszájára fordult, ugyanis pont emiatt vált szét a népszerű Majka-Curtis formáció.TV + Sztárok--A rehabon lévő Ben Afflecket látogatja playmate barátnője, Shauna Sextonhttp://www.life.hu/sztarok/20180911-a-rehabon-levo-ben-afflecket-latogatja-playmate-baratnoje-shauna-sexton.htmlNemrégiben került be a Miamiban lévő rehabilitációs központba Ben Affleck alkholfüggősége miatt. Testvére szerint jól halad az elvonókúrával, látgatja őt barátnője, Shauna Sexton is, ám a család ennek nem örül. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.