Weisz Fanni barátja állítja, látta, hogy férje hátba veri a modellt

Forrás: Facebook/Weisz Fanni -
Hajmásy Péter Weisz Fanni ütés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már nem csak Weisz Fanni barátnője állítja, hogy látta, férje megüti a modellt, hanem egy másik barát is. 

Nem csitulnak a kedélyek Weisz Fanni körül. A modell hol édesanyjával való konfliktusa, hol állítólagos adótartozása miatt kerül a középpontba, most pedig a férje került terítékre. Hajmásy Péterről azt állította a modell barátnője, hogy a férfi megütötte Fannit, ám ezt az érintettek tagadják. Most azonban egy másik barát is megszólalt, aki szintén látta az esetet.

Barátai úgy látják, Weisz Fanni árnyéka önmagának "Forrás: Facebook/Weisz Fanni "

valamiért Péter hátba vágta Fannit. Meglátásom szerint ez dühből történt,

Borsnak

Weisz Fanni beperelné egykori barátnőjét

Weisz Fanni azon gondolkodik, hogy perre megy a barátnője, Szabadi Diána ellen, aki azt állította múlt héten, hogy látta, amint Fannira kezet emel a férje. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Gesztesi Károly esett ki a MasterChef VIP versenyébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180912-gesztesi-karoly-esett-ki-a-masterchef-vip-versenyebol.htmlA MasterChef VIP-ból ismét távoznia kellett egy versenyzőnek, a séfek úgy döntöttek, Gesztesi Károly teljesítménye nem volt elég a továbbjutáshoz. TV + SztárokOrigoÁllást ajánl Nánási Pál és Ördög Nóra: videóban mesélték el, mi lenne a feladathttp://www.life.hu/sztarok/20180912-allast-ajanl-nanasi-pal-es-ordog-nora-videoban-meseltek-el-mi-lenne-a-feladat.htmlÖrdög Nóra és Nánási Pál hobbiból kezdték annak idején a vlogolást, ám ez olyan jól sikerült, hogy saját csatornát is indítottak. Rengeteg feladattal jár a videókészítés, így segítségre van szükségük. Álláshírdetést adtak fel.TV + SztárokOrigoCsepregi Éva előző házának előző tulajdonosa öngyilkos akart lenni a házbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180911-csepregi-eva-elozo-hazanak-elozo-tulajdonosa-ongyilkos-akart-lenni-a-hazban.htmlA fontos események előtt horoszkópot készíttet, tart a fekete macskáktól, bizonyos babonákat figyelembe vesz, ezért is rendítette meg, amikor megtudta, hogy előző házának előző tulajdonosa otthonában akasztotta fel magát. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoA rehabon lévő Ben Afflecket látogatja playmate barátnője, Shauna Sextonhttp://www.life.hu/sztarok/20180911-a-rehabon-levo-ben-afflecket-latogatja-playmate-baratnoje-shauna-sexton.htmlNemrégiben került be a Miamiban lévő rehabilitációs központba Ben Affleck alkholfüggősége miatt. Testvére szerint jól halad az elvonókúrával, látgatja őt barátnője, Shauna Sexton is, ám a család ennek nem örül. TV + Sztárok--Elhunyt Oliver Hoare, Diana hercegné titkos szeretőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180911-elhunyt-oliver-hoare-diana-hercegne-titkos-szeretoje.htmlA kilencvenes évek elején folytott viszonyt Diana hercegné a műkereskedő, Oliver Hoare-val, aki hétfőn 73 éves korában lehunyt. A férfit Lady D egyszer még a Kensington-palotába is becsempészte, aminek rossz vége lett. TV + Sztárok--Szexi oldalát is megmutatja új klipjében Tóth Gabihttp://www.life.hu/sztarok/20180911-szexi-oldalat-is-megmutatja-uj-klipjeben-toth-gabi.htmlÚj klippel rukkol elő Tóth Gabi énekesnő, amelynek forgatásáról néhány képet is feltöltött közösségi oldalára. Úgy tűnik, hogy szexi oldalát is megmutatja. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.