Károly herceg szerint Meghan a legjobb dolog, ami történhetett Harry-vel

Forrás: Chris Jackson/Getty Images -
házasság Meghan Markle Károly herceg Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy Károly herceg nagyon is szereti újdonsült menyét, Meghan Markle-t.

Édesapja helyett Károly herceg kísérte az oltár elé Meghan Markle-t, és később ő adott menyének egy kedves becenevet is, így lehetett sejteni, hogy ők ketten nagyon jól kijönnek egymással és rövid időn belül szoros kapcsolat alakult ki közöttük.

A The Sun azt írja, Károly nagyon gyengéden viselkedik Meghannal, tudja, hogy nem lehet neki egyszerű beilleszkednie a királyi családba.

Úgy véli, fia és menye tökéletesen összeillenek, Meghan a legjobb dolog, ami történhetett Harry-vel" – nyilatkozta egy bennfentes.

Károly herceg és Meghan Markle között nagyon jó a kapcsolat Forrás: Chris Jackson/Getty Images
Sarolta hercegnő szereti utánozni anyukájáthttp://www.life.hu/sztarok/20180913-sarolta-hercegno-szereti-utanozni-anyukajat.htmlKiderült, hogy Sarolta máris kezd igazi hercegnő lenni: édesanyját utánozza. TV + Sztárok--Kiderült, milyen lesz a Trónok harca utolsó évadahttp://www.life.hu/sztarok/20180913-kiderult-milyen-lesz-a-tronok-harca-utolso-evada.htmlA Trónok harca sztárja, Kit Harington elárulta, hogy a sorozat utolsó évadától nem mindenki lesz boldog. TV + Sztárok--Újra megjelent a bíróságon Lagzi Lajcsi és felesége, az asszony elviharzotthttp://www.life.hu/sztarok/20180913-ujra-megjelent-a-birosagon-lagzi-lajcsi-es-felesege-az-asszony-elviharzott.htmlBosszúsan érkezett a tárgyalásra Lagzi Lajcsi, mert nyilatkozata ellenére feleségét is beidézték. Az asszony később elviharzott. TV + SztárokOrigoEgyre több részlet derül ki Diana hercegnő titkos viszonyárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180913-egyre-tobb-reszlet-derul-ki-diana-hercegno-titkos-viszonyarol.htmlEgyre több részlet derül ki Diana hercegnő egyik titkos viszonyáról. TV + Sztárok--Férjhez ment Gyurácz Eszter, az ATV gyönyörű időjósahttp://www.life.hu/sztarok/20180913-ferjhez-ment-gyuracz-eszter-az-atv-gyonyoru-idojosa.htmlKimondta a boldogító igen Gyurácz Eszter, az ATV csodaszép időjósa. Párjával, Barnabással 6 éve találtak egymásra. TV + Sztárok--Kiderült, kik lesznek a Csak show és más semmi szereplőihttp://www.life.hu/sztarok/20180912-kiderult-kik-lesznek-a-csak-show-es-mas-semmi-szereploi.htmlApránként tudhattunk meg információkat arról, hogy milyen is lesz a TV2 új show-műsora, a Csak show és más semmi. A szereplők nevei is szépen sorban derültek ki, most azonban már tudni lehet az összes nevet. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.