Újra megjelent a bíróságon Lagzi Lajcsi és felesége, az asszony elviharzott

Forrás: TV2 Mokka -
düh feleség eljárás Lagzi Lajcsi bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bosszúsan érkezett a tárgyalásra Lagzi Lajcsi, mert nyilatkozata ellenére feleségét is beidézték. Az asszony később elviharzott. 

Csütörtökön folytatódott Galambos Lajos tárgyalása, amelyben a zenészt, feleségét Boglárkát és kilenc társukat víz,- gáz- és áramlopással vádolja az ügyészség - írja a Blikk.

Lagzi Lajcsi bosszúsan érkezett a bíróságra, mert nyilatkozata ellenére feleségét is beidézték. Boglárka asszony ugyanis májusban kérvényezte, hogy ezentúl ügyvédje képviselje őt, a bíró ezt el is fogadta.

Galambos Lajos bosszús volt a tárgyaláson Forrás: TV2 Mokka

"Az új büntetőeljárási törvény miatt vált szükségessé, hogy védencem megismételje korábbi nyilatkozatát, és ezt tudomásul vette" – mondta a lapnak dr. Borza János, Boglárka asszony védője.

"V. János ötödrendű vádlott a szabályszerű idézés ellenére nem jelent meg a bíróságon" – közölte dr. Liziczay Sándor bíró a tárgyaláson. "Képtelen rá, bíró úr, kórházban kezelik" - szólt közbe a zenész, aki találkozott V. János édesanyjával.

Boglárka asszony ügyvédje végül jelezte, hogy védence távozna a tárgyalóteremből, a bíró engedélyt adott, mire az asszony elviharzott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.