Farkas Alexandra házasság szerelem Koholák Alexandra Farkas Balázs korkülönbség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem vártak tovább, a TV2 műsorvezetője, Koholák Alexa hozzáment nála 26 évvel idősebb kedveséhez, Farkas Balázs Árpádhoz. 

Közösségi oldalán osztotta meg az örömhírt, Koholák Alexandra, a TV2 műsorvezetője vagyis, hogy férjhez ment a nála 26 évvel idősebb Farkas Balázs Árpádhoz. A ceremónia nem volt hagyományos, a műsorvezető egy farmerdzsekiben állt az anyakönyvvezető elé. Alexa vezetékneve már hivatalosan is Farkas lett.

"Sziasztok! Férjhez mentem, elkeltem és igen, ez volt életem legszebb napja. A drága esküvői ruhát, a milliós gyűrűt elhagyva, egy polgári esküvő keretein belül hivatalosan is Farkas Alexandra vagyok. Köszönöm nektek, akik szerettek bennünket, drukkoltatok nekünk és kiálltatok mellettünk a sok rosszakaró ellen is" - írta Instagram-posztjában Farkas Alexa. A bejegyzéshez sorra érkeznek a gratuláló kommentek.

Élő adásban hunyt el Rita Jitendra indiai professzorhttp://www.life.hu/sztarok/20180914-elo-adasban-elhunyt-rita-jitendra-indiai-professzor.htmlÉlő adásban történt tragédia az indiai Good Morning J&K show-ban: elhunyt a sztárvendég. TV + Sztárok--Rácz Gigi Krisna-tudatúként éli mindennapjaithttp://www.life.hu/sztarok/20180914-racz-gigi-krisna-tudatukent-eli-mindennapjait.htmlRácz Gigi megtalálta élete mélyebb értelmét: Krisna-tudatúként él, de még nem tud minden szabályt betartani. TV + SztárokOrigoKéssel a kezében lépett oda egy férfi Pásztor Annáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20180914-kessel-a-kezeben-lepett-oda-egy-ferfi-pasztor-annahoz.htmlPásztor Annához a napokban egy férfi lépett oda késsel a kezében. Egy szemtanú számolt be az esetről. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoHosszú Katinka még nem törölte Shane Tusuppal közös képeithttp://www.life.hu/sztarok/20180914-hosszu-katinka-meg-nem-torolte-shane-tusuppal-kozos-kepeit.htmlHosszú Katinka és férje útjai végleg elváltak egymástól, a közös emlékekeket azonban nem tűntette el egyikük sem: közösségi oldalaikon még mindig fent vannak a közös fotók. TV + Sztárok--Rékasi Károly elárulta, jelenleg Pikali Gerda a családfenntartóhttp://www.life.hu/sztarok/20180914-rekasi-karoly-elarulta-jelenleg-pikali-gerda-a-csaladfenntarto.htmlRékasi Károly elárulta, balesete anyagilag is megviselte, jelenleg párja, Pikali Gerda a családfenntartó. TV + Sztárok--Kiszel Tünde elárulta, hogy megengedné-e lányának a félaktothttp://www.life.hu/sztarok/20180914-kiszel-tunde-elarulta-hogy-megengednee-lanyanak-a-felaktot.htmlKiszel Tünde támogatja lányát a modellkarrierjében, és elárulta, mennyi ruhától szabadulhat meg Donatella a kamerák előtt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.