valóságshow Survivor RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeptember 24-től visszatér az RTL Klub képernyőjére a Survivor. A beharangozó kisfilm tanúsága szerint a veszekedések, kiborulások és könnyek ezúttal sem maradnak el. A Fülöp-szigeteken zajló túlélőshow műsorvezetője Istenes Bence lesz.

A lenyűgöző helyszín azonban egy pillanatig sem engedi a játékosoknak, hogy elfeledjék a céljukat, az első perctől kezdve komoly megpróbáltatások elé állítja a versenyzőket, akik idén még keményebb és embert próbálóbb feladatokkal és körülményekkel néznek szembe. A szigetlakóknak nemcsak az éhséggel, a kegyetlen időjárási viszonyokkal és a veszélyeket rejtő környezettel kell megbírkózniuk, hanem saját magukkal és játékostársaikkal is. Annak, aki a 20 millió forint nyertese és az egyetlen Túlélő akar lenni, le kell győznie mindent és mindenkit! A sikeres tavalyi évad után az idei szereplők még felkészültebben és tudatosabban vetik bele magukat a túlélésért folytatott harcba, ami meglepő stratégiai lépéseket és váratlan fordulatokat is tartogat.

Anyagi gondjai vannak Somló Tamás özvegyének, Gyöngyvérnekhttp://www.life.hu/sztarok/20180915-anyagi-gondjai-vannak-somlo-tamas-ozvegyenek-gyongyvernek.htmlMár több, mint két éve, hogy elhunyt Somló Tamás. Özvegye, Gyöngyvér azóta keményen küzd, hogy kislányukat, Lilit eltartsa, és a minap munkát is váltott, dentálhigiénikusként dolgozott, de most a jogi pálya felé vette az irányt. TV + Sztárok--Nyerő páros: Sánta Laci és Sánta-Széphalmi Juliska esett ki a játékbólhttp://www.life.hu/sztarok/20180914-nyero-paros-santa-laci-es-santaszephalmi-juliska-esett-ki-a-jatekbol-mar-csak-negy-par-van.htmlBár a szatyorcipelős feladatot a legjobban teljesítették, az értettségis játékban elbukott Sánta Laci és Sánta-Széphalmi Juliska a Nyerő párosban. Így Viviék mellett ők kerültek veszélyzónába, és ki is estek. TV + Sztárok--Palvin Barbara és Dylan Sprouse egy párhttp://www.life.hu/sztarok/20180908-palvin-barbara-es-dylan-sprouse-egy-par-instagram.htmlAmerikai színésszel, Dylan Sprouse-szal jár Palvin Barbi. A srácot a modell mutatta meg a Facebookján. Közös képükhöz azt írta: szerelmem.TV + Sztárok-- Gáspár Laciék és Veiszer Alindáék a Nyerő Páros a többség szerinthttp://www.life.hu/sztarok/20180908--gaspar-laciek-es-veiszer-alindaek-a-nyero-paros-a-tobbseg-szerint-rtl-klub.htmlA párok azt a feladatot kapták, hogy aszerint rakják sorba a még játékban lévő 6 párt, hogy kit tartanak a legnyerőbb és a legkevésbé nyerő párosnak. TV + SztárokOrigoÁdám Tamás ismerősei szerint a színész véletlenül vehetett be több gyógyszerthttp://www.life.hu/sztarok/20180908-adam-tamas-a-familia-kft-egykori-szereploje-ismerosei-szerint-a-szinesz-veletlenul-vehetett-be-tobb.htmlA Família Kft. egykori sztárját, a 66 éves Ádám Tamást holtan találták otthonában a minap. A rendőrség sokáig helyszínelt, az idegenkezűséget kizárták, mostanra pedig az is kiderült, a színész tragikus halálát gyógyszermérgezés okozta. TV + Sztárok--Nehéz kihívással kellett szembenézniük a Nyerő páros játékosainakhttp://www.life.hu/sztarok/20180908-nehez-kihivassal-kellett-szembenezniuk-a-nyero-paros-jatekosainak-teriszony.htmlA Nyerő páros legnehezebb kihívását kellett teljesíteniük pénteken a párosoknak. A függőhídon való átkelés túlzás nélkül mindenkit megviselt, most megmutatjuk, miként sikerült nekik. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.